bredb

Bredballe IF
tilbyder i samarbejde med Sport 24 billige klubdragter.

Træning forår 2014
Se træningtidspunkter på Hældager
forår 2014.

Hjertestarter
Hjertestarteren
er opsat
i forhallen til højre for indgangen
og lige frem, hvis man kommer fra kælderen.

Den blå Tråd: U8 - U9 (5 mands)Udskriv side

Den blå tråd er udarbejdet for at hjælpe trænere og ledere i de enkelte årgange, således at der arbejdes med et fokus og mål tilpasset de enkelte børns alder og udvikling. Klubbens ungdomsudvalg har gennem foråret 2010 arbejdet med udformningen og på et møde i februar præsenteret det for klubbens trænere.
Det er klubledelses håb at "Den blå tråd" kan hjælpe i dagligdagen til en forståelse af, hvad klubben ønsker at fokuserer på for børnene på de enkelte årgange.

Fokuspunkter
  • Glæde, tryghed og bevægelse.
  • Motorik og koordination
  • Boldmestring ? Mig og bolden.
  • Spil forståelse - Mig og de andre spillere
  • Fodboldregler
  • Fairplay
Mål for afdelingen:
  • Lære at følge trænernes anvisninger.
  • Der arbejdes ikke med hold, men derimod med træningsgrupper.
  • Træningen foregår i stationer (små grupper), for at mindske ventetiden og for at fremme antallet af boldberøringer pr. spiller.
  • Der arbejdes på at spillerne har så mange boldberøringer som muligt ? dvs. at der er en bold pr. spiller.
  • Der arbejdes på at udvikle den enkelte spiller personligt og spillerens færdigheder. (Motorisk alder tages i betragtning)
  • Der arbejdes med spillernes motorik. (Løbe, Hoppe, Springe og Koordination)
  • Spillerne skal roses og gå hjem med en positiv oplevelse i rygsækken.
  • Ingen faste pladser på banen.
  • Fodboldregler og fairplay
  • Resultatet i kampe er ikke det vigtigste, og JBUs HAK-princip følges ? alle børn spiller minimum Halvdelen Af Kampen.
Håndtering af niveau:
  • Årgangen betragtes som én gruppe og der trænes samlet.

• Når der trænes på de enkelte stationer, deles spillerne efter niveau, således at alle føler sig tryg ved træningen.
  • Spillerne roterer mellem de forskellige trænere, så trænere og spillere lære hinanden at kende.
Individuelle udfordringer:
  • Spillere kan en til to gange om måneden træne sammen med årgangen over. Dette er kun gældende for spillere der kan klare sig blandt de bedste i årgangen over.
  • Spillerne der træner med i årgangen over, kan en gang imellem deltage i deres kampe.
Udfordringer til den enkelte årgang:
  • Som udgangspunkt kan der ikke stilles hold i rækker på et ældre alderstrin. Dette kan dog aftales med den sportslige ungdomsledelse.
  • Træningsmæssig arrangeres der en gang om måneden træning-på-tværs, hvor der trænes på tværs af optil 3 årgange. Spillerne inddeles i 4 til 5 niveauer/grupper.
  • Der kan spilles træningskampe på tværs af grupper og årgange, så længe holdene matcher hinanden.
Træningsmængde:
  • Der trænes 2 gange om ugen.
Eksempel på en træningsaften

15 Min.

15 Min.

Inspiration

Øvelser kan findes i DBUs øvelsesbank

Aldersrelateret træning. Bind 1: 5 - 14 årige. Bogen udleveres til trænere ved henvendelse til Ole Weiersøe.

Nyheder - Kunstgræs
Støt Hældager Kunstgræsbane
Hvis du ønsker at støtte etableringen af kunstgræsbanen med et bidrag under forudsætning af at den e ...

Status 56 %