Åbningsfest Bredballe Idrætscenter

Bredballe IF inviterer til åbningsfest af Bredballe Idrætscenter
Lørdag d. 3. februar

Kom til den store åbningsfest af det nye Bredballe Idrætscenter. Oplev det nye lokale hotspot af et samlingssted i Bredballe. Kom og se de nye fede lokaler til E-sport og seniorklubben. Giv den gas til Funny Lørdag i den gamle hal eller prøv kræfter med forskellige sportsgrene i den nye hal. Nyd en kop kaffe eller sodavand i det nye store cafeteria. Eller stik næsen indenfor i de nye fitness lokaler og multisal. Alt sammen under samme tag og med direkte adgang til Hældager skolen.

Dørene åbner
Åbningstale af Vejles borgmester i hal 2