Årsfest d. 20. januar 2024

Bredballe IF inviterer til årsfest

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 20. januar kl. 18.00, hvor Bredballe IF inviterer alle klubbens medlemmer og frivillige ildsjæle over 18 år til årsfest i Hældager hallen.

Vi byder velkommen med bobler og snacks inden vi går ombord i lækker mad fra Hotel Hedegaarden. Under maden vil der være fadøl, vin og vand ad libitum.

Efter maden er baren egenbetalt så husk lommepenge. Der kan betales med MobilePay eller kontanter. ThounderPower åbner dansegulvet – eller fyrrer op under floor afhængigt af din alder.

Pris pr. person er 200 kr.
Tilmelding og betaling sker via Conventus
her.

Sidste frist for tilmelding d. 13/1.