Læs om vores badmintonafdeling nedenfor.

Hold

Spil Badminton hos Bredballe IF

Velkommen til Bredballe Badmintonklub

Bredballe Badminton er en breddeklub for alle med ca. 130 medlemmer.

Klubben ligger vægt på, at have et godt fællesskab og at skabe mulighed for, at interesserede i alle aldre kan dyrke badmintonsporten på det spillemæssige niveau de evner og lyster.

Vi spiller i Hældagerhallen og Kirkebakkehallen.

Vel mødt til en fremragende sæson.

aktiviteter

Stævner

Det er meget sjovt og lærerigt at komme ud til stævner og møde spillere fra andre klubber. Derfor opfordrer vi som sædvanligt til, at man deltager i så mange af de stævner, som man har mulighed for – gerne i samspil med andre børn fra klubben.

BIF udvælger enkelte stævner som “stjerne-stævner”, og disse stjerne-stævner får særlig opmærksomhed fra BIF – blandt andet med deltagelse af en træner. Vi opfordrer så mange som muligt til at deltage. Mere info om stjerne-stævner kommer i starten af sæsonen.

Der er egenbetaling på stævner.
Tilmelding sker via “BadmintonPlayer”

Holdturnering

For næste sæson har vi tilmeldt en række ungdomshold til holdturnering. Det er gratis for spillerne at deltage i holdturneringen.

Spillerne bliver fordelt i samråd med trænerne. Holdlederne vil kontakte dig pr. mail, når dit barn inviteres til holdkamp.

Arrangementer

I løbet af hele sæsonen vil der være arrangementer af forskellig art. Det kan fx være ekstra træning, sociale aktiviteter, natminton, klubmesterskaber mv.

Alle arrangementer vil blive annonceret på hjemmesiden og pr. mail.

Spillertøj

Vi kan glæde jer alle med, at der i starten af den kommende sæson 22/23 kan bestilles klubtøj med navn på ryggen fra RSL Badmintonudstyr.

Størrelsesprøver er i klubben i uge 38, og bestillinger der indsendes i uge 39 vil blive fremsendt, så vi kan spille i klubtøj til de første stævner og holdkampe.

Mere info om tøjbestilling kommer senere.

Bestilling af tøj sker via RSL Badmintonudstyr

Badmintonudvalget

Ole Bisgaard
ole.bisgaard1@gmail.com

Finn Poulsen
Mobil: 20135054
finn.hpoulsen@hotmail.com

Hold- & medlemslister

Tilmeldingen er åben – er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Ved tilmelding til kommende sæson vær opmærksom på om spilleren rykker op i aldersgruppe. Se “Ungdomsklassifikation”.

Umiddelbart efter sæsonafslutning d. 30 maj vil der blive åbnet for gentilmelding til kommende sæson.

Gentilmelding vil være åben indtil ca. 1. august, hvorefter tilmeldingen bliver åbnet for nye medlemmer.

Ungdomsklassifikation

Badmintonspillere inddeles i Aldersgrupper i hver badmintonsæson.

Sæsonen regnes fra 1. juli til 30. juni.
U9 må ikke være fyldt 9 år før den 1. januar i indeværende sæson.
U11 må ikke være fyldt 11 år før den 1. januar i indeværende sæson.
U13 må ikke være fyldt 13 år før den 1. januar i indeværende sæson.
U15 må ikke være fyldt 15 år før den 1. januar i indeværende sæson.
U17 må ikke være fyldt 17 år før den 1. januar i indeværende sæson
U19 må ikke være fyldt 19 år før den 1. januar i indeværende sæson.

Dvs.
U9-spillere er mellem 7 og 9 år
U11-spillere er mellem 9 og 11 år
U13-spillere er mellem 11 og 13 år
U15-spillere er mellem 13 og 15 år
U17-spillere er mellem 15 og 17 år
U19-spillere er mellem 17 og 19 år

Dvs. en spiller kommer ikke til at skifte aldersklasse (U-nummer) i løbet af en sæson, men bliver i samme gruppe gennem hele sæsonen, selvom spilleren har fødselsdag og “bliver et år ældre” undervejs.

Hver spiller har to sæsoner i samme aldersklasse, inden han/hun rykker en aldersklasse op.