BIF fodbold ansætter børneudviklings træner

Bredballe IF fodbold bliver DBU børneklub
Peter Ulrich er ansat i Bredballe IF fodbold som børneudviklingstræner. Ansættelse sker i samarbejde med DBU og betyder at Bredballe IF forpligter sig endnu mere til de værdier samt børnesyn som ligger i denne stilling. Udover det er børnetrænere helt afgørende for at sikre ”verdens bedste fodbold” for børnene, og det er derfor essentielt, at vores børne-og ungdomstrænere klædes på til at kunne tilbyde børnene en legende, kreativ og fantasifuld måde at mødes omkring fodbolden på.
Det er børneudviklingstræneren med til at sikre. i samarbejde med vores børne- og ungdomstrænere i klubben. 
Peter Ulrich er blevet præsenteret for fodboldudvalget, ligesom der er afholdt de første møder med DBU.
Peter Ulrich udtaler:

“Min fornemmeste opgave som ny BUT er, at vi i fællesskab får lagt en plan for, hvordan vi får strømlinet det i forvejen rigtige gode arbejde der bliver gjort I vores klub. Vi har rigtig mange trænere/forældrer som brænder for børnefodbolden, – men vi gør det stort set alle sammen på hver vores måde. Det vil jeg/vi gerne have lavet nogle rammer omkring. Vi skal have lavet en såkaldt blå tråd. Der skal være plads til alle, dvs vi skal kunne udfordre og dygtiggøre vores børn på forskellige niveauer lige fra begyndere til øvede. Bredballe skal være et sjovt sted at komme og et sted hvor vi dyrker fællesskabet og kommer hinanden ved. Vi skal have mere liv, glæde og gang i anlægget. Dette gøres bedst ved, at vi alle sammen bidrager til det sociale på årgangene og på tværs af årgangene”

 

I kan læse mere om børneudviklingstrænerens arbejdsopgave her:
https://www.dbu.dk/boern-og-unge/boernefodbold/strategi-for-dansk-boernefodbold/hvad-er-en-boerneudviklingstraener/

På billedet nedenfor ses fra venstre mod højre:
Marc Russel. klubrådgiver DBU
Peter Ulrich- Børneudviklingstræner U6-U12
Lars Lauridsen- Ungdomsansvarlig U13-U19

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.