Cykling
Læs om vores cykelafdeling nedenfor.

Cykeludvalg

Anders Franzen
anders@familienfranzen.dk

Rasmus Palmelund Jakobsen
Hammus75@gmail.com

Kasser
Allan Rousing
allan.rousing@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Merete Barrit
barrit@jubii.dk

Cykling hos Bredballe IF

Bredballe IF Cykling er en motionscykelklub, hvor vi både cykler landevejscykling og MTB.

Etableret i 2019 under Bredballe IF

I Bredballe IF cykling er der plads til alle, der vil køre tur på racercyklen eller på MTB, sammen med gode træningskammerater.

Uanset om du er ny eller har erfaring på cyklen, så er Bredballe IF Cykling stedet for dig, der ligger vægt på motion, tekniktræning og godt kammeratskab.

Arrangementer/ture :
Det er vores ønske, at arrangere ture og deltage i forskellige landevejs / MTB løb, samt lave forskellige aktiviteter, som kan styrke sammenholdet i Bredballe IF Cykling.

MTB :
Træningen er for alle klubbens medlemmer og der trænes 2 gange om ugen og man kan deltage uanset teknisk niveau.

Under holdoversigt kan du se hvilke hold / niveauer der deles op i.

Der er altid en holdkaptajn & hjælpekaptajn som sørger for teknisk træningplanlægning af rute,  samt sørger for at alle kommer med gruppen hjem.

Mødested: Start/Slut : Hældagerhallen (skolegården).

Udstyr : Cykelhjelm, funktionsdygtig mountainbike, ekstra slange/pumpe, samt lygter i den mørke tid.

Landevej :

Under holdoversigt kan du se hvilke hold / niveauer der deles op i.

Landevej  25-28 km/t i snit

Landevej  28 PLUS km/t i snit ( NYT )

Her udpeges ligeledes en holdkaptajn der står for planlægning af ruten, og sørger for at tempoet holdes på det aftalte niveau. Her er det også holdkaptajnens opgave at alle skal samlet hjem.

Udstyr :
Der køres altid med hjelm, og tristyr må ikke benyttes. Lygter skal selvfølgelig benyttes, når der er behov for dette. Det er en god ide, at medbringe ekstra slanger, pumpe, multiværktøj og en drikkedunk.

Regler :
Vi overholder de gældende færdselsregler, og udviser respekt for den øvrige trafik. Vi kører IKKE over for rødt, men venter på alle hvis feltet bliver splittet på grund af passage af lyskryds.

Der henstilles til max 2 ryttere ved siden af hinanden, og ved smalle veje, uoverskuelige sving og bakketoppe køres der på en række.

Mødested:
Start/Slut : Hældagerhallen (skolegården).

Holdoversigt

MTB A – M/K – ØVET

Er for øvede ryttere med god teknik og god grundform.

Onsdags træningen er primær tekniktræning  der er indlagt på turen.

Søndagstræningen er længere ture.

Vi kører samlet ud / hjem og hjælper hinanden ved defekter.

Holdkaptajnen tilrettelægger træningen og sørger for sammen med hjælpekaptajnen at alle ryttere kommet samlet igennem træningen.

MTB B – M/K – LET ØVET

Er for ryttere der ikke har kørt så meget og har brug for at udbygge deres tekniske færdigheder.

Her vil der være fokus på teknisk træning. Vi planlægger træningen så man kører mindre rundstrækninger så ryttere på flere niveauer kan køre sammen.

Onsdags træningen er primær tekniktræning  der er indlagt på turen.

Søndagstræningen er ligeledes en fælles træning hvor der er indlagt tekniktræning på turen.

MTB Q KVINDE – HYGGEHOLDET

Kvindeholdet er for ryttere der gerne vil i skoven på MTB hvor der er plads til at der hygges og snakkes under træningen.

På dette hold vil holdkaptajnen lave teknisk træning / øvelser så vi udbygger de tekniske færdigheder hos den enkelte rytter.

Vi planlægger træningen så man kører mindre rundstrækninger på større stier, så ryttere på flere niveauer kan køre sammen.

LANDEVEJ -M/K – 25-28 KM/ T

Er for ryttere der ønsker at køre landevej hvor der køres med 25-28 km/t i snit

Her vil der være fokus på at der under kørslen ligges træning ind så vi sikre at alle kender de ting vi kalder fokus på cyklen

Forfra- Bagfra-Se op-Grus – Hul- Stopper”

Vi råber op hvis vi drejer

” Højre – Venstre”

Vi melder tilbage hvis det går for stærkt

“En NED – EN OP”

Onsdags træningen er fælles træning med små træninger der er indlagt på turen.

Søndagstræningen er ligeledes en fælles træning hvor der er indlagt træning på turen.

Varighed på træningen er ca. 2 timer

LANDEVEJ -M/K – 28 PLUS KM/ T  ( NYT )

Er for ryttere der ønsker at køre landevej hvor der køres med 28 plus km/t i snit – holdet hvor der køres stærkt !!

Forfra- Bagfra-Se op-Grus – Hul- Stopper”

Vi råber op hvis vi drejer

” Højre – Venstre”

Vi melder tilbage hvis det går for stærkt

“En NED – EN OP”

Onsdags træningen er fælles træning med små træninger der er indlagt på turen.

Dag Hvor Hold
Onsdag 19:00 - 21:00 Mødes ved Hældagerhallen
Søndag 10:00 - 12:00 Mødes ved Hældagerhallen

Medlemskab af klubben koster årligt 300,00 kr. som betales via Conventus, og dækker både MTB og landevejscykling.

Sæsonen går fra 1/7 – 31/6