Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

Five-a-side

Håndboldholdet for de voksne.

Er der stadig en håndboldspiller gemt i dig eller har du bare lyst til en sjov træningsaften, så er Five-a-side håndbold måske noget for dig. Har du aldrig spillet håndbold før, så skal du ikke holde dig tilbage, der er plads til alle.
 
Five-a-side håndbold er et fem-mod-fem spil på 2/3 almindelig håndboldbane uden dommer. Vi spiller uden nærkontakt, hårde tacklinger og bissetricks. Til gengæld spiller vi med høj puls, masser af mål, korte kampe med høj intensitet, mange bolderobringer og flotte detaljer – og sidst men slet ikke mindst 3. halvleg i hallens cafeteria. 
 
Holdet spænder bredt og alle er velkomne uanset alder, form, håndbolderfaring, gamle skader osv. Hold dig ikke tilbage selvom du aldrig har spillet håndbold før – det havde mange af dine nye holdkammerater heller ikke.
 
I sæsonen 22/23 er holdet åbent for både mænd og kvinder. 
 

Træningstid

Tid Sted Træner Kontakt
Tirsdag kl. 19.30-20.30 Hældagerhallen – store del Camilla annetheilgaard@hotmail.com

Holdet starter i uge 35  og slutter i uge 12.

Ferieperioder uden træning: 14/10-21/10, 21/12-3/1 2023, 10/2-17/2.

Tilmelding

Tilmelding åbner søndag d. 7. august kl. 10.00
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vi vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først, når du får en plads.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.