Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

Five-a-side

Håndboldholdet for de voksne.

Er der stadig en håndboldspiller gemt i dig eller har du bare lyst til en sjov træningsaften, så er Five-a-side håndbold måske noget for dig. Har du aldrig spillet håndbold før, så skal du ikke holde dig tilbage, der er plads til alle.
 
Five-a-side håndbold er et fem-mod-fem spil på 2/3 almindelig håndboldbane uden dommer og med en blød bold. Vi spiller uden nærkontakt, hårde tacklinger og bissetricks. Til gengæld spiller vi med høj puls, masser af mål, korte kampe med høj intensitet, mange bolderobringer og flotte detaljer – og sidst men slet ikke mindst 3. halvleg i hallens cafeteria. 
 
Holdet spænder bredt og alle er velkomne uanset alder, form, håndbolderfaring, gamle skader osv. Hold dig ikke tilbage selvom du aldrig har spillet håndbold før – det havde mange af dine nye holdkammerater heller ikke.
 
Medbring
  • Indendørssko
  • Drikkedunk
  • Godt humør 
  • Evt. håndklæde til bad efter træningen
 

Træningstid

Tid Sted Træner Kontakt
Tirsdag kl. 19.30-20.30 Hældagerhallen – store del MANGLER annetheilgaard@hotmail.com

Håndboldsæsonen 2023/2024 starter i uge 36 og strækker sig til og med uge 13 for vores to yngste hold. Vores ældste hold starter ligeledes i uge 36 og træner helt indtil uge 25.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 23/12 – 7/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Tilmelding

Holdet er desværre ikke aktivt i sæsonen 22/23 da holdet mangler en træner.

Hvis du ønsker at stå for træningen eller vil høre lidt mere om, hvad en trænertjans indebærer, så tøv endelige ikke med at tage fat i Anne Theilgaard på mail annetheilgaard@hotmail.com

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.