Serie 5
Find relevant information nedenfor.

Vælg årgang

Serie 5

I Bredballe IF Seniorfodbold har vi 100 seniorspillere som danner rammen for 4 velfungerende seniorhold – jyllandsserien, Serie 3, Serie 5 samt mandagsholdet.

Vi har en stærk fodboldkultur i seniorafdelingen hvor fællesskab, oplevelser og udvikling danner grundlag for en sund seniorafdeling, hvor fodbold er kernen.

Formål serie 5:
Klubbens tredjehold spiller i Serie 5. Med flere ombrydninger i løbet af en sæson, er vores Serie 5 hold placeret i nogle puljer med få hold, men får stadig spillet en masse fodbold – primært i hverdagene. På holdet er der fokus på at alle skal i spil, og med et sjovt og trygt træningsmiljø, er der en helt unik stemning på dette hold. Et trænerteam som går meget op i at det skal være sjovt at spille fodbold, og uanset niveau bliver man mødt med smil og tryghed på klubbens Serie 5 hold.

Dag Hvor Omklædning
Tirsdag 19:00 - 20:30 Græs - 2 Nr. 5