Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Spring og rytme mix

Holdet er for børn fra 1. – 3. klasse.
 
Dette er holdet for dig som gerne vil lære at stå på hænder, lave saltoer, lave fede rytmesekvenser og lære seje spring.
 
Vi vil i løbet af året arbejde med at få grundteknikken i springgymnastik på plads. Dette er vigtigt for at man kan udvikle sig som springgymnast. Vi kommer igennem året til at udfordre gymnasterne og udvikle deres spring- og rymtefærdigheder så vi i sidste ende står med verdens fedeste opvisning. Vi forventer at deltage i 2 opvisninger.
 
Alle på holdet skal både springe og lave rytme, men der vil være
mulighed for at vælge hvad du vil bruge mest tid på, spring eller rytme.
 
Der må påregnes en merudgift til opvisningstøj.
Vi glæder os til at se jer.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Mandag kl. 16.00 - 16.50 Hældagerhallen Mette F & Christina flinkmette@gmail.com

Gymnastiksæsonen 2023-2024

Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.