Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

Børnehåndbold 5 -6 år

Holdet for børn fra årgang 2016 og 2017, som gerne vil spille håndbold.

Børnehåndbold skal handle om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde, deres lyst til at tage initiativ, til at gøre sig umage og til lære noget – og dét er netop udgangspunktet for børnehåndbolden i Bredballe IF.
Vi ønsker at børnene opnår en tryghed ved bolden og får en sjov time med masser af bevægelse. De vil blive introduceret til de grundlæggende færdigheder indenfor håndbold. Vi skal drible, kaste, hoppe, springe og opleve glæden ved at være fælles om håndbolden.
Vi spiller med bløde bolde og alle kan være med, uanset niveau.

Holdet er uden forældre. Det er således en forudsætning, at barnet kan deltage i træningen uden en forælder på banen og senere også sidelinjen. 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 16.00 - 16.50 Hældagerhallen – store del Anne og Lina annetheilgaard@hotmail.com

Håndboldsæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 21/12 – 3/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Tilmelding

Tilmeldingen er åben for sæsonen 2022/2023.
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.