Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

Børnehåndbold 9 - 10 år

Holdet for børn fra årgang 2012 og 2013, som er vilde med håndbold.

Børnehåndbold skal handle om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde, deres lyst til at tage initiativ, til at gøre sig umage og til lære noget – og dét er netop udgangspunktet for dette hold.
Vi skal drible, kaste, hoppe, springe og opleve glæden ved at være fælles om håndbolden.
Børnene bliver introduceret for de grundlæggende håndboldregler og færdigheder, såsom simple finter, forsvar, spille sammen med andre og lignende. Vi spiller med bløde bolde og alle kan være med, uanset niveau. 

Det er et krav at barnet selv kan deltage på holdet uden forældrene er til stede i hallen.

Hvis der er stemning for det og trænerne vurderer at børnene har niveauet til det, er det muligt at der vil blive arrangeret deltagelse i et stævne i løbet af året. I så fald, vil dette ikke være en del af prisen og det vil kræve forældreopbakning.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Torsdag kl. 16.30-17.20 Hældagerhallen – store del Morten P. annetheilgaard@hotmail.com

Håndboldsæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 21/12 – 3/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Tilmelding

Tilmeldingen er åben for sæsonen 2022/2023.
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.