Bredballe Idrætscenter
Følg med i opførelsen af vores nye faciliteter

En ny hal - og meget mere

Her på siden kan du følge med i opførelsen af Bredballe Idrætscenter som rummer en ny hal med springgrav, fitnesscenter, stort nyt cafeteria, multihal, klublokaler og meget mere.

Seneste nyt

Her er de seneste opdateringer fra byggeriet.

Følg også med på vores sociale medier [Facebook] [Instagram] [TikTok]

Hvordan kan du støtte

Bredballe IF skal selv finansiere 3,7 millioner til halbyggeriet. Det er inventar, som skal bruges i de nye faciliteter. Det dækker bl.a. over springgrave, air tracks, skumklodser til springgravene, alt udstyr til det nye fitnesscenter, møblering af cafeteriet, inventar til klublokaler og meget mere. 

Du har flere muligheder for at støtte projektet:

  • Du kan via Bredballe IF’s Støtteforening blive sponsor på inventar, udstyr, redskaber m.m. Kontakt: hal@bredballe-if.dk
  • Du kan støtte via Bredballe IF’s indsamling gennem DGI. Denne indsamling er godkendt af skat og dermed fradragsberettiget.
  • Donér din pant i vores grønne pant containere.
  • Har du været til ladies gin night, loppemarked eller juletræsfest i Hældagerhallen?

 Måske har din virksomhed tegnet en sponsoraftale? Så har du allerede givet et bidrag – og tusinde tak for det!

tegninger

Initiativgruppen bag

Siden år 2017 har der været arbejdet på at få mere plads til at udfolde sig i og omkring den eksisterende Hældagerhal. Flere gode kræfter står bag det meget store stykke arbejde, som det kræver at få opført det nye idrætscenter. Bredballe IF har været med i processen fra start sammen med repræsentanter fra Hældagerskolen, Vejle kommune og almene borgere fra Bredballe.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.