Hold

iRacing (Sim Racing)

Træningshold

Sim Racing er simulering af racerløb – også kaldt digital motorsport. Vi har 8 simulatorer i et lækkert træningslokale og 7 dygtige trænere, som alle har erfaring indenfor iRacing og 2 som instruktører på Jyllandsringen.

Vi tilbyder sociale hold og talentudvikling for ungdom, oldboys og virksomheder.

Kontakt jesper@hyldenbrandt.com / 2890 1770 for prøvetræning.

Vores udstyr

Sim Racing

Videoer

Her er en video, hvor der fortælles om sim racing træning i Bredballe IF.
TV SYD var forbi vores træningslokale og har lavet en fin historie om sim racing træning.

Samarbejder med FYRA SimSport

Mikkel Gade er dobbelt danmarksmester i iRacing og nu instruktør i Bredballe IF Sim Racing. Mikkel kan hjælpe dig med at blive hurtigere.

Bredballe IF samarbejder med FYRA SimSport, som er det professionelle hold som Mikkel Gade kører for til dagligt https://fyrasimsport.com

Træningsprogrammer

Trænerne har sammensat træningsprogrammer til rookie (begynderen) og kørere med D, C, B og A licens – og med lidt hjemmearbejde, så får begynderen hurtigt sin D licens.

Løbskalender

DatoLøbBeskrivelse
29/5Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 1: WeatherTech Raceway at Laguna Seca – Full Course
25/6Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 2: Red Bull Ring – Grand Prix
30/7Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 3: Hockenheim – Grand Prix
27/8Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 4: Spa Francorchamps
24/9Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 5: Suzuka International Racing Course – Grand Prix
29/10Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 6: Autódromo José Carlos Pace
26/11Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab – Afdeling 7: Sebring International Raceway

Bredballe IF Sim Racing Klubmesterskab 2022

• En iRacing League “Bredballe IF Klubmesterskab 2022”
  • Kun for Bredballe IF Sim Racing medlemmer.
  • Hver afdeling afvikles den sidste weekend i hver måned.
  • En afdeling består af 2 løb.
  • Der er 2 klasser, som kører på samme bane og tidspunkt:
  • Klasse 1: Global Mazda MX-5
  • Klasse 2: GT3:
    • Mercedes AMG GT3
    • Audi R8 LMS
    • BMW M4 GT3
    • Lamborghini Huracán GT3 EVO
    • Porsche 911 GT3 R
    • Ferrari 488 GT3 Evo 2020
  • Medlemmer med eget udstyr bedes køre med hjemmefra, så flest mulige kan være med.
  • Medlemmer uden egen iRacing konto må skiftes til at booke klubbens 8 konti og simulatorer.

En sponsor får følgende fordele:

Teambuilding arrangement

En sponsor får adgang til alle klubbens simulatorer, så der kan arrangeres et teambuilding arrangement.

Sponsorlogo på simulator og virtuelle biler

En sponsor får et stort logo på bagsiden af simulatorens sæde og på vores virtuelle biler i spillet iRacing.

Her er en flyer med detaljer om bronze, sølv og guld sponsorater.

Bredballe IF Sim Racing er sponsoreret af:

• Simulator #1: Nordea Fonden
  • Simulator #2: Vejle Kommune