Tak Mette

En stor personlighed, ildsjæl og drivkraft i Bredballe IF takker af.

Mette Hjuler stopper i Bredballe IF efter 12 års tro tjeneste.

Mette gik ind Bredballe IF med målet om at alle børn i Bredballe kunne komme til gymnastik uden at skulle ud og køre langt efter det. Gymnastikafdelingen blev under Mette et hit i lokalbefolkningen og i dag udgør afdelingen mere end 1/4 af det samlede antal medlemmer af BIF. Det kan Mette tage en stor del af æren for. 

Mette og gymnastikudvalget har gennem tiden taget mange andre idrætsgrene under sine vinger, så BIF har fået endnu flere tilbud til foreningens medlemmer og har kunne tiltrække endnu flere nye medlemmer. Nogle af disse idrætsgrene har siden vokset sig så store, at de er blevet til deres egen afdeling. Udover gymnastik har Mette haft en finger med i spillet i opstarten af cykling, floorball, håndbold, svømning og fitness. 

Udover Mettes formandskab i gymnastikafdelingen har hun også været en stor del af udviklingen af den samlede forening Bredballe IF, hvor hun bl.a. har været i front, når det kom til digitalisering af foreningen samt at sikre en mangfoldig forening med tilbud og plads til alle børn og voksne.

Mette stopper officielt i Bredballe IF’s bestyrelse og som formand for gymnastikudvalget d. 1. april. Hendes sidste arrangement bliver gymnastikopvisningen d. 11. marts. Husk at give hende et ekstra stort skulderklap den dag.

Mette forstætter sit arbejde i projektgruppen for den nye hal Bredballe Sports- og Kulturcenter.

Der skal lyde en stor tak til Mette for hendes mange års fantastiske stykke frivillige arbejde i Bredballe IF.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.