Kørestolsrugby
Læs om vores hold i kørestolsrugby nedenfor.

Tilmeld dig

Spil kørestolsrugby hos Bredballe IF

Vi kastede os ud i kørestolsrugby efteråret 2022 og det blev hurtigt en stor succes. Vi spiller på hold med både mænd og kvinder, både kørestolsbrugere og gående med en fysisk funktionsnedsættelse.

Kørestolsrugby er for alle fra 15 år og opefter, det vigtigste er at man vil fællesskabet og godt kan lide motion. Efter træning mødes vi altid til noget hygge, som ofte også involverer søde sager.

Spillet foregår i specialbyggede manuelle kørestole (rugbystol), hvor man spiller fire mod fire. Spillet foregår på en bane med samme størrelse som en basketballbane, og bolden minder om en volleyball.

Hvis du er blevet nysgerrig, så kontakt os meget gerne og aftal en dag, hvor du kan komme forbi og mødes med os. Vi sætter en stor ære i at nye skal føle sig velkomne.

Vi stiller udstyr til rådighed, du skal bare komme til træning i træningstøj og have indendørssko på.

Følg med i vores aktiviteter på vores instagram her.

Træningstid

Tid Sted Træner Kontakt
Torsdag 17:30 - 19:30 Hældagerhallen Torben Hahn Nygaard thn@parasport.dk

Kørestolsrugbyudvalget

Formand
Lisbeth Høgh
E-mail: Lisbethhogh321@gmail.com

Kasserer
Mauda Malene Lysdal
E-mail: maudalysdal@gmail.com 

Bestyrelsesmedlem
Torben Hahn Nygaard
E-mail: thn@parasport.dk

 

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 22/23 er åben.

Link til elektronisk tilmelding er på vej. Indtil da, kontakt Torben Hahn Nygaard på mail thn@parasport.dk for tilmelding.

 

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.