Fitnesscenter
Læs om vores fitnesscenter, som åbner d. 3. februar 2024

Tilmeld dig

Velkommen til Bredballe IF Fitnesscenter

Velkomment til Bredballe IFs nye fitnesscenter, hvor der er højt til loftet og hvor der er plads til alle fra 15 år og op, uanset forskelligheder og fysiske form. Fitnesscenteret ligger i Bredballe Idrætscenter på Hældager.

Vi håber, at det nye fitnesscenter bliver et samlingssted, hvor der skabes stærke relationer og fællesskaber, til gavn for alle medlemmer og lokalområdet i Bredballe. Vi bliver bl.a. det første træningscenter i byen med spinninghold.

Fitnesscentret åbner lørdag den 10. februar 2024.

• Kontingent: kr. 189 månedligt, kr. 995 halvårligt eller kr. 1.895 årligt.
  • Der åbnes for tilmeldinger den 20. december. Begrænset antal pladser. Først til mølle.
  • I januar uddannes 8 frivillige instruktører.

Mandag 05:00 – 23:00
Tirsdag 05:00 – 23:00
Onsdag 05:00 – 23:00
Torsdag 05:00 – 23:00
Fredag 05:00 – 23:00
Weekender og Helligdage 05:00 – 23:00

Kontakt

Al henvendelse vedrørende fitnesscenteres bedes rettes til mail kontakt@bredballe-if.dk eller telefon +45 40 55 71 20.

Mette Hjuler

Tony Brazil

Lisbeth Høgh

Thorkild Diederichsen

For at blive medlem i fitnesscenteret kræver det at du har en bruger på Conventus. Er du allerede medlem af en anden afdeling i Bredballe IF fx fodbold eller gymnastik, så har du allerede en bruger på Conventus. Har du glemt din adgangskode kan du altid anmode om en ny.

Er du ny i Bredballe IF skal du oprette en bruger på Conventus. Det gør du ved at vælge det ønskede medlemsskab nedenfor og følge anvisningerne nederst i det nyåbnede vindue. Husk at tilmelde dig det ønskede medlemsskab efter oprettelsen af din Conventus bruger.

Dit medlemsskab i fitnesscenteret bliver løbende opkrævet automatisk via oplysningerne på dit betalingskort. jf. det valgte medlemsskab.

Læs mere om de forskellige medlemskaber her.