Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD

BØRN

Velkommen til Bredballe IF håndbold

Vi er glade for at kunne tilbyde håndbold til bredballes børn.
Vores primære fokus er på breddeidrætten, så alle kan være med.

Tilmelding til sæsonen 2024/25 åbner fredag den 28. Juni kl. 10.00.

Vi vil altid gerne have flere frivillige, men pt. søger vi i særdeleshed unge hjælpetrænere til vores mix u6 hold onsdag fra 16-17 og til vores u9 piger tirsdag og fredag. Der udbetales godtgørelse til vores unge hjælpetrænere. Skriv til Anne Theilgaard Hansen på annetheilgaard@hotmail.com hvis du er interesseret i at give en hånd. 

Følg med i vores aktiviteter på vores facebook side her.

I Bredballe if håndbold har vi et stort ønske om at bidrage til at skabe et fællesskab og er godt miljø for vores unge mennesker, i vores fantastiske rammer i Bredballe idrætscenter. Det kommer dog ikke af sig selv. Derfor vil vi gerne opfordre alle jer forældre som har børn der nyder godt at vores tilbud, til at give en hånd med. Det kan fx være ved at tage en vagt i cafeteriet. 4 timer af din tid en gang om året, kan være med til at skabe det fællesskab vi alle gerne vil have.

Meld jer ind i gruppen her, og byd ind med en vagt. Bredballe IF – Frivillige

Sæson

Håndboldsæsonen 2023/2024 starter i uge 36 og strækker sig til og med uge 13 for vores to yngste hold. Vores ældste hold starter ligeledes i uge 36 og træner helt indtil uge 25.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 23/12 – 7/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores trænertøj og spillertøj. Skriv meget gerne til Anne Theilgaard på mail annetheilgaard@hotmail.com.

Håndboldudvalget

Formand
Steffen Bertelsen
sb@sblift.dk

Næstformand
Anne Theilgaard
annetheilgaard@hotmail.com

Kasserer
Thorkild Diederichsen
diederichsen@hotmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Jane Bertelsen

Ansvarlig for håndboldskolen
Jane Bertelsen

Tilmelding

Tilmelding til sæsonen 2024/25 åbner fredag den 28. Juni kl. 10.00.
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vi vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først, når du får en plads.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.