Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Anne Theilgaard
annetheilgaard@hotmail.com

Velkommen til Bredballe IF håndbold

Håndbold er en af de nyere aktiviteter i vores forening og vi er virkelig galde for, at kunne tilbyde håndbold til børn og voksne. Vi tilbyder et hold for kvinder og både total håndbold og trilletrolle for børnene.

Vores primære fokus er på breddeidrætten, hvilket betyder, at kampe og turneringer ikke umiddelbart er prioriteret på nuværende tidspunkt.

Vil du være med til at udvikle håndholden i Bredballe er du altid velkommen til at kontakte foreningen.

HÅNDBOLD FOR BØRN

Dag Hvor Hold
Mandag 16:00 - 16:50 Hældagerhallen (lille del) Total Håndbold 6-8 år (Børnehåndbold)
Onsdag 16:00 - 16:50 Hældagerhallen (lille del) Børnehåndbold 4-6 år (begynder håndbold)

HÅNDBOLD FOR KVINDER

Dag Hvor Hold
Tirsdag 19:30 - 20:25 Hældagerhallen (store del) Five-a-side Håndbold Damer

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Tilmeldingen er åben – er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.