Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÆLDRE BARN

BØRN

LEG OG SPRING

SPRING

VOKSNE

Velkommen til Bredballe IF Gymnastik

Vi tilbyder forældre/barn hold, børne gymnastik, spring og rytmisk gymnastik for kvinder. Se alle hold vi udbyder på gymnastikoversigt 2024/2025 her.

Vi har en flok engagerede instruktører og hjælpeinstruktør, der hver uge står klar til at tage imod alle de seje børn. Vores hold holder til i Bredballe Idrætscenter Hal 2 eller Krikebakkeskolens gymnastiksal.  

Vi er på udkig efter flere instruktører

Har du lyst til at blive en del af de fantastiske frivillige i gymnastik afdelingen, så kontakt Lise på lise.buhl@gmail.com eller telefon 40873035 og hør nærmere.

Vi kan både bruge flere instruktør og hjælper til at være en del af et team på vores nuværende hold. Hvis du går i  overvejer om, at starte et nyt hold i gymnastikafdelingen, så lad os tage en snak om hvad der kan lade sig gøre, vi er åbne for gode idéer. Kontakt Lise og hør om hvilke fordele vi kan tilbyde dig som frivillig i Bredballe IF – gymnastik. 

Følg med i vores aktiviteter på vores facebook side her.

Sæson

Gymnastiksæsonen 2024-2025
Alle vores gymnastikhold starter sæson i uge 35 og slutter i uge 13.
Ferieperioder uden træning: Efterårsferien (d. 12/10 – 19/10), juleferien (d. 21/12 – 4/1), vinterferien (d. 8/2 – 15/2) samt d. 9/3.

 Gymnastikopvisning for sæsonen 2024-2025 er lørdag d. 8/3.

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret så send en mail til bredballeif.gymnastik@gmail.com

Gymnastikudvalget

Formand
Connie Rosenbæk Drøgemüller
Mobil: 28598468
bredballeif.gymnastik@gmail.com

Næstformand
Lise Buhl 
Mobil: 40873035
lise.buhl@gmail.com

Kasserer
Thorkild Diederichsen
Mobil: 60195048
diederichsen@hotmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Malene Møller Hjortkjær
malene.hjortkjaer@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Nanna Skovbjerg Thomsen
nannassvendsen@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Heino Klemmen Pedersen 
heinoklemmen@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Mette Flink
flinkmette@gmail.com

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 2024-2025 åbner søndag d. 11/8 kl 10.00.

Der er stor pres på systemet denne dag og mange kommer direkte til ventelisten. Hold godt øje med din mail og evt. spam postkasse, da du får mail, når der er plads på holdet. Du har 48 timer fra du får mail til at takke ja til pladsen på holdet.

Vil du gerne have oprettet dit barn som medlem i systemet inden tilmelding åbner, kan du tilmelde holdet: Sjov søndag og profil oprettelse.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.