Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Velkommen til Bredballe IF Gymnastik

Vi tilbyder forældre/barn hold, børne gymnastik og spring. Vi har en flok arrangeret instruktører og hjælpeinstruktør, der hver uge står klar til at tage imod alle de seje børn. Vores hold holder til i Hældagerhallen eller Krikebakkeskolens gymnastiksal. 

Lige nu arbejder vi med at lave programmet for sæson 2023-2024. 
Tilmeldingen åbner søndag d. 13. august kl. 10.00.

Vi er på udkig efter flere instruktører
Har det din interesse, så kontakt endelig Lise på lise.buhl@gmail.com eller telefon 40873035 og hør nærmere. Ligeledes er du meget velkommen til at kontakte Lise, hvis du går og overvejer at få et hold i gymnastikafdelingen. Lad os tage en snak om, hvilke fordele vi kan tilbyde dig som frivillig i Bredballe IF gymnastik. 

Sæson

Gymnastiksæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Gymnastikudvalget

Formand
Connie Rosenbæk Drøgemüller
Mobil: 28598468 bredballeif.gymnastik@gmail.com

Næstformand
Lise Buhl 
Mobil: 40873035
lise.buhl@gmail.com

Kasserer afdeling
Thorkild Diederichsen
Mobil: 60195048
diederichsen@hotmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Malene Møller Hjortkjær
malene.hjortkjaer@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Nanna Skovbjerg Thomsen
nannassvendsen@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Lana Ata Abdulla
lana-an@hotmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Mette Flink
flinkmette@gmail.com

Tilmelding

Tilmelding til sæsonen 23/24 åbner søndag d. 13. august kl. 10.00.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt med holdansvarlig og aftale dette. Holdansvarlig fremgår af din  tilmeldingsbekræftelse, som du modtager pr. mail efter tilmeldingen. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.