Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Gymnastikudvalget

Formand
Mette Hjuler
Mobil: 20332380
bredballeif.gymnastik@gmail.com

Næstformand
Lise Buhl Sørensen
Mobil: 40873035
lise.buhl@gmail.com

Kasserer afdeling
Thorkild Diederichsen
Mobil: 60195048
diederichsen@hotmail.dk

Bestyrelsesmedlem
Connie Rosenbæk Drøgemüller
Mobil: 28598468
connie_dk@hotmail.com

Bestyrelsesmedlem
Malene Møller Hjortkjær
Mobil: 28786987
malene.hjortkjaer@gmail.com

Bestyrelsesmedlem
Nanna Skovbjerg Thomsen
Mobil: 22447048
nannassvendsen@gmail.com

Velkommen til Bredballe IF Gymnastik

Vi er en idræt i vækst og har ca. 15 hold primært til børne gymnastik og her har vi en flok arrangeret hjælpeinstruktør og instruktører, der hver uge står klar til at tage imod alle de seje børn. Vores hold holder til i Hældagerhallen eller Krikebakkeskolens gymnastiksal. 

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt med holdansvarlig og aftale dette. Holdansvarlig fremgår at din  tilmeldings bekræftelse, som du modtager pr. mail efter tilmeldingen. 

VIGTIGT: Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives. Ikke forældrenes.

Træningstider

Dag Hvor Hold
Mandag 16:00 - 16:50 Kirkebakkeskolens sal Forældre/barn (1,5-2,5 år)

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Tilmelding

Tilmeldingen er åben – er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.