Svømning
Læs om vores svømmeafdeling nedenfor.

Hold

Velkommen til Bredballe IF Svømning

Hjæp os!

Vi har ikke nogle instruktør til vores svømmehold og derfor kan vi ikke tilbyde svømning i Bredballe. Har du lyst til at hjælpe os og få en masse gode timer i svømmehallen på Kirkebakken med dejlige børn, så kontakt Connie på 28598468.

Vi holder til i den lille svømmehal ved Kirkebakkeskolen.

Det er et krav at barnet kan begå sig i omklædningen uden en voksen alternativt skal det være en forældre af samme køn der ledsager barnet i omklædningen. Forældre må ikke opholde sig i svømmehallen under træning pga. pladsmangle, udfordret akustik og manglende fokus fra børnene. Det vil dog være muligt at være med på siden den første gang. 

Følg med i vores aktiviteter på vores facebook side her.

Sæson

Svømmesæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 23/10), juleferien (d. 21/12 – 3/1) og vinterferien (d. 10/2 – 19/2).

Kontaktperson

Connie Rosenbæk Drøgemüller
Mobil: 28598468
connie_dk@hotmail.com

Svømning er en underafdeling til gymnastikafdelingen.

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.