Floorball
Læs om vores floorballafdeling nedenfor.

Floorballudvalg

Formand
Dennis Nørgaard Larsen
Mobil: 61681656
hjulerlarsen@gmail.com

Næstformand
Lasse Pårsgård Clausen
Mobil: 22311901
lasseclausen@hotmail.com

Træner
Rasmus Egsgaard
Mobil: 21676421
migoghunden@gmail.com

Træner
Trine Sunddal
Mobil: 20635020
trine_sunddal@hotmail.com

Træner
Zara Jakobsen
Mobil: 26709850
zara_clausen@hotmail.com

Spil floorball hos Bredballe IF

Velkommen til Bredballe IF Floorball

Vi kastede os ud i motionsfloorball for voksne i efteråret 2019 og det er stadig en succes. Vi har et hold for kvinder og to hold for mænd, der styres af vores 4 super seje trænere. 

Motionsfloorball er for alle +18 år, der ønsker at være aktive i et fællesskab, hvor 3. halvvej er en vigtig del af spillet. 

Vi stiller udstyr til rådighed, du bare skal komme til træning i træningstøj og huske dine indendørssko. Afhængig at antallet af tilmeldte, vil det være muligt at prøve træne en enkelt gang efter aftale med trænerteamet, inden man tilmelder sig.   

Du kan se et par film om motionsfloorball MOTIONSFLOORBALL – Bevæg dig for livet – YouTube,   MotionsFloorball for kvinder – YouTube

Kontakt person for floorball:
Dennis Larsen 
hjulerlarsen@gmail.com 

Træninigstider

FLOORBALL FOR KVINDER

Dag Hvor Hold
Tirsdag 20:00 - 20:55 Hældagerhallen (lille del) Floorball Kvinder

FLOORBALL FOR MÆND

Dag Hvor Hold
Tirsdag 20:30 - 21:30 Hældagerhallen (store del) Floorball Mix
Torsdag 20:30 - 21:30 Hældagerhallen Floorball Mænd

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Tilmelding

Tilmeldingen er åben – er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.