Floorball
Læs om vores floorballafdeling nedenfor.

Hold

Spil floorball hos Bredballe IF

Velkommen til Bredballe IF Floorball

Vi kastede os ud i motionsfloorball for voksne i efteråret 2019 og det er stadig en succes. Vi har et hold for kvinder og to hold for mænd, der styres af vores 4 super seje trænere. 

Motionsfloorball er for alle +18 år, der ønsker at være aktive i et fællesskab, hvor 3. halvvej er en vigtig del af spillet. 

I efteråret 2022 så vores første børnehold dagens lys, og vi håber at glæden ved floorball vil sprede sig lige så hurtigt blandt de unge, som det har gjort blandt de voksne. 

Vi stiller udstyr til rådighed, du skal bare komme til træning i træningstøj og huske dine indendørssko. Afhængig at antallet af tilmeldte, vil det være muligt at prøve træne en enkelt gang efter aftale med trænerteamet, inden man tilmelder sig.   

Du kan se et par film om motionsfloorball MOTIONSFLOORBALL – Bevæg dig for livet – YouTube,   MotionsFloorball for kvinder – YouTube

Floorballudvalg

Formand
Dennis Nørgaard Larsen
E-mail: floorball@bredballe-if.dk

Næstformand
Lasse Pårsgård Clausen

Træner
Trine Sunddal

Træner
Zara Jakobsen

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 22/23 er åben.

Hold

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.