Floorball
Læs om vores floorballafdeling nedenfor.

Hold

BØRN

VOKSNE

Spil floorball hos Bredballe IF

Velkommen til Bredballe IF Floorball

Vores mål er at skabe en sjov og lærerig oplevelse, hvor børn, unge og voksne i alle aldre kan udvikle deres færdigheder, opbygge venskaber og dyrke glæden ved sporten.

Vi har efterhånden været i gang med floorball i nogle år. Udover vores damehold og herrehold har vi også mulighed for at tilbyde børnehold. Disse bliver forhåbentligt udvidet med yderligere børne- og ungehold, når vores nye hal står færdig. 

Vi stiller udstyr til rådighed, du skal bare komme til træning i træningstøj og huske dine indendørssko. Afhængigt af antallet af tilmeldte, vil det være muligt at prøvetræne en enkelt gang efter aftale med trænerteamet, inden man tilmelder sig. Du finder trænere og kontaktoplysninger på de enkelte holds sider.

Følg med i vores aktiviteter på vores facebook side her.

Floorballudvalg

Formand
Dennis Nørgaard Larsen
E-mail: floorball@bredballe-if.dk

Næstformand
Lasse Pårsgård Clausen

Kasserer
Malene Hjortkjær

Udvalgsmedlemmer
Trine Sunddal
Zara Jakobsen

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 23/24 åbner søndag d. 6. august kl. 10.00.

Bemærk at det er muligt at tilmelde sig træning én gang om ugen eller både tirsdag og torsdag på voksenholdene.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.