Læs om vores fitnessafdeling nedenfor.

Fitnessudvalget

Dyrk fitness hos Bredballe IF

Velkommen til Bredballe IF fitness

Vi tilbyder holdtræning for +15 år i yoga, jumping fitness og stærk ryg og mave, med to super dygtige og søde instruktør. Tjek programmet og der er noget for dig.

Vi kan ikke altid tilbyde en prøve time, idet vores hold hurtigt bliver fyldte og får venteliste. Vi gør hvad vi kan for at skabe plads til alle.

Kontaktperson for Fitness:

Dag Hvor Hold
Torsdag 18:00 - 18:55 Hældagerhallens kælder Jumping Fitness fra 18 år
Torsdag 19:00 - 19:55 Hældagerhallens kælder Jumping Fitness fra 18 år
Torsdag 18:00 - 18:55 Multihallen på Bredballe Privatskole Stærk ryg og mave fra 15 år
Torsdag 19:00 - 20:15 Multihallen på Bredballe Privatskole Yoga fra 15 år

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Tilmeldingen er åben – er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.