Fitness
Læs om vores fitnessafdeling nedenfor.

Hold

Velkommen til Bredballe IF Fitness

Vi tilbyder holdtræning indenfor styrke, yoga og step med vores super dygtige og søde instruktør. Tjek programmet og se om der er noget for dig. Vi forventer at opstarte jumping fitness og eventuelt flere hold efter nytår, når vi får mere plads i vores nye fine multihal.

Du skal være minimum 15 år for at deltage på fitness hold.

Vi kan ikke altid tilbyde en prøve time, idet vores hold hurtigt bliver fyldte og får venteliste. Vi gør hvad vi kan for at skabe plads til alle.

Følg med i vores aktiviteter på vores facebook side her.

Kontaktperson

Lise Buhl
lise.buhl@gmail.com

Fitness er en underafdeling til gymnastikafdelingen.

Sponsor

Kunne du tænke dig at få dit firmanavn gjort synlig i lokalområdet? Vi søger en sponsor til vores instruktør tøj. Er du interesseret så send en mail til formand.gymnastik@bredballe-if.dk

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vi vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.