En legende takker af

Efter 52 års tro tjeneste i Bredballe IF har Karin Jensen – en vaske ægte BIF legende – besluttet at lade sig pensionere fra det frivillige arbejde i Bredballe IF.

Karins CV som frivillig i vores forening er ganske imponerende, og hun startede allerede som 16 åring i badminton udvalget. Karin har set BIF vokse og udvikle sig utrolig meget, og hun har ofte været en vigtig spiller i denne udvikling – både på det administrative plan og det sportslige plan. Karin har været meget engegeret i særligt fodbold og badminton afdelingerne. Derudover har hun siddet på flere forskellige poster i Bredballe IFs bestyrelse. Vi tør ikke give os i kast med at opridse det fulde CV for Karin. I stedet har Karin selv sat nogle ord på hendes tid som frivillig i Bredballe IF. En fortælling som giver et skønt indblik i hele foreningens udvikling, og hvor meget det frivillige arbejde betyder. Du kan læse Karins fortælling her.

Nogle vil måske gå så langt, som til at kalde Karin for den ukronede dronning af BIF, og vi tænker da heller ikke, at det er tilfældigt, at Karin træder tilbage samtidig med Dronning Margrethe 😉

Vi takker Karin mange gange for den kæmpe store indsats, hun har ydet for Bredballe IF, og vi glæder os til at se hende flyve rundt på badmintonbanerne i Bredballe Idrætscenter i mange år endnu.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.