Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD

BØRN

Trille Trolle

Holdet er for forældre og børn fra årgang 2018 og 2019.
Barnet skal være fyldt 4 år senest d. 1. august 2023.

Børnehåndbold skal handle om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde, deres lyst til at tage initiativ, til at gøre sig umage og til lære noget – og dét er netop udgangspunktet for børnehåndbolden i Bredballe IF.

Vi ønsker at børnene opnår en tryghed ved bolden og får en sjov time med masser af bevægelse. De vil blive introduceret til de grundlæggende færdigheder indenfor håndbold. Vi skal drible, kaste, hoppe, springe og opleve glæden ved at være fælles om håndbolden.
Vi spiller med bløde bolde og alle kan være med, uanset niveau.
Holdet er med forældre, og i skal være klar på at indgå som en aktiv del af træningen. Det skaber den allerstørste glæde hos børnene og er en fantastisk mulighed for sand kvalitetstid.

Træningstider

Tid Sted træner kontakt
Onsdag kl. 16.00-16.55 Hældagerhallen – lille del Bera, Kajan & Maja mette.s.laursen@gmail.com

Holdstart onsdag d. 6/9 2023 og har afslutning d. 27/3 2024.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 21/12 – 3/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Tilmelding

Tilmeldingen til sæson 2023/2024 starter søndag d. 6. august kl. 10:00.
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vi vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først, når du får en plads.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.