Svømning
Læs om vores svømmeafdeling nedenfor.

Hold

Let øvet

Hjæp os!

Vi har ikke nogle instruktør til vores svømmehold og derfor kan vi ikke tilbyde svømning i Bredballe. Har du lyst til at hjælpe os og få en masse gode timer i svømmehallen på Kirkebakken med dejlige børn, så kontakt Connie på 28598468.

Dette er holdet for børn fra 6 år eller 0. klasse, som kan svømme.

Børn som mestrer eller er på vej til at mestre de forskellige stilarter ryg, crawl og brystsvømning. Her på holdet vil vi øve os i at blive bedre til dem. Vi vil også lære at lave vendinger og stangspring.

Barnet skal selv kunne klare sig i omklædningen. Kun forældre af samme køn som barnet må gå med i omklædningsrummet.

Træningstider

Tid Sted Træner Kontakt
Tirsdag kl. 17.00-17.30 Kirkebakkeskolens svømmehal MANGLER connie_dk@hotmail.com

Svømmesæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 23/10), juleferien (d. 21/12 – 3/1) og vinterferien (d. 10/2 – 19/2).

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.