Svømning
Læs om vores svømmeafdeling nedenfor.

Hold

Øvet

Dette er holdet for børn fra 8 år, som kan svømme.

Børnene undervises i crawl, rygcrawl, brystsvømning og butterflyben.
Børnene øver både benspark for sig selv og sammensat med armtag. Introduceres til vejrtrækning ved crawl. Børnene prøver at svømme med svømmefødder og de snuser til ”delfinsvømning”.
Børnene træner i at springe i vandet på benene fra kanten af. Børnene dykker efter ting på bunden. Vi laver både balance og flydeøvelser.
Vi sigter efter at børnene kan komme fra kant til kant uden at røre bunden. Børnene bruger kun bæltet hvis de rører bunden mens vi træner, men børnene kan godt klare sig i vandet uden bælte eller andre hjælpemidler. Det er en forudsætning at barnet kan svømme uden bælte og dykke og hente ting på bunden før start på dette hold.
 

Barnet skal selv kunne klare sig i omklædningen. Kun forældre af samme køn som barnet må gå med i omklædningsrummet.

Træningstider

Tid Sted Træner kontakt
Tirsdag kl. 18. 30-19.15 Kirkebakkeskolens svømmehal Richard connie_dk@hotmail.com

Svømmesæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 23/10), juleferien (d. 21/12 – 3/1) og vinterferien (d. 10/2 – 19/2).

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.