Idrætscenteret

Booking

For at benytte faciliteterne i Bredballe Idrætscenter kræver det en booking. Det er altså ikke tilladt at benytte hallerne eller div. lokaler, bare fordi faciliteterne ikke er i brug eller står tomme.

Al booking af hallerne går gennem Vejle Kommune. Du kan læse mere om hal booking på Vejle Kommunes hjemmeside eller kontakte afdelingen for Idræt & Faciliteter på mail idraet@vejle.dk eller telefon 21 35 512 09.

Al booking af andre faciliteter herunder caféen, klublokalet, mødelokaler m.m. går gennem BIF. Du kan anmode om at booke faciliteter via mail kontakt@bredballe-if.dk. Bemærk at din booking først er bekræftet, når du modtager en tydelige bekræftelse på at lokalerne er booket til dig.

Alle faciliteter inkl. haller skal efterlades i ordentlig stand, herunder opryddet og rengjort. Det er også helt naturligt at alle faciliteter skal behandles med respekt, og at de ikke må ødelægges under brug. Læs mere om ordensreglerne i Bredballe Idrætscenter her.

Er uheldet ude, og går noget i stykker, imens du har haft booket faciliteterne, skal du give besked til “udlejer” hurtigst muligt og altid inden faciliteterne forlades. “Udlejer” er hhv. Vejle Kommune ved hal booking og Bredballe IF ved booking af andre faciliteter.
Hvis du mod forventning modtager faciliteter, som ikke er i orden inden du tager dem i brug, skal du straks kontakt “udlejer” hhv. Vejle Kommune ved hal booking og Bredballe IF ved booking af andre faciliteter.

Al uhensigtsmæssig eller ulovligt ophold i hallerne bedes anmeldes til Vejle Kommunes tekniske afdeling på tlf. 29 89 68 46.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.