Hold

Træningslokalet er ved siden af cafeteriet i Hældagerhallen.

 

Træningslokalet i 2021 med plads til 20 spillere.
Træningslokale i 2018 med plads til 10 spillere

Forældrehjælp søges

Som forælder kan du bidrage på mange måder, så den primære træner får mere tid til at fokusere på strategier og træningen.

Du kan bidrage ved at møde op 15 min. i starten af træningen og tager holdet en tur i kælderen, hallen eller skolegården. Lege stikbold, Nerf eller lignende. Det giver træneren luft til at klare tekniske udfordringer, forberede strategien, etc.

Du kan også bidrage med pædagogiske kompetencer. Det har vist sig, at der stadig bruges meget tid under træningen på noget så simpelt som at få dem til at tale ordentligt til hinanden og holde lydniveauet nede. Ros dem, når det går godt. Få humøret op, når det går dårligt.

Jo flere forældre som tilmelder sig, jo færre “vagter” har man.

De fleste forældre svarer, at de ikke føler, at de kan være træner, da de hverken kender Fortnite eller Counter-Strike. Vi prioriterer undervisning i adfærdsamarbejdekommunikationstruktureret træning og krisehåndtering højere end selve spillene.

Der ligger en stor opgave i at få ungerne til at forstå vigtigheden i et godt holdsamarbejde. De mindste medlemmer skal lægge LAN party adfærden på hylden og i stedet se det som en sport. Der vil komme meget om grundlæggende taktik, logik og rollefordelinger. Her kommer det ikke an på hvilket spil vi spiller, men hvordan man tænker som et hold. F.eks. hvordan forklarer man en 8 årig, at han skal aflevere det bedste våben på banen til en anden spiller for at holdet kan klare sig bedre?

Det vil også være mentaltræning og krisehåndtering, så samarbejdet også fungerer, når de oplever modstand.

Kontakt jesper@hyldenbrandt.com hvis du ønsker at indgå i et nyt trænerteam, så ventelisten kan reduceres. Der er typist 2-3 forældre pr. hold, som skiftes til træningen og så der er mulighed for fravær.


Træningsprogrammer

En generel træningssession er opbygget således:

 • Gennemgang af regelsæt.
 • Fysiske forebyggende øvelser (rygøvelser, hånd-yoga, etc.): 5 min.
 • Strategi: 10 min.
 • Matches: 45-90 min. (CS: GO)
 • Fysiske øvelser/lege: 15 min.
 • Evaluering: 10 min.

Se trænernes træningsprogrammer og uddybning af ovenstående elementer her.


Downloads

CS: GO klublogo (184 x 184)

Opsætning af “mechanics” træningsøvelser i CS: GO

Nades:

 1. Hent config filer til nades og bots træning og kopier den til C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg
 2. Skriv “exec nades” og “exec bots” i Developer Console
 3. Se andre kommandoer.
Aim bots:
 • Vælg Play -> Workshop -> View Workshop -> Ændre sorter til “Most subscribed” og vælg “Aim bots – Training” og klik Subscribe knappen.

Personlig konfiguration:

 1. Find din steam user data id i Steam programmet
  View -> Inventory -> Trace Offers -> Who can send me trade offers -> partner=<din steam user data id>
 2. Kopier “1Eksempel” mappen i vores Google Drev og omdøb den til dit gamer tag.
 3. Kopier config.cfg og video.cfg fra mappen C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\<steam user data id>\730\local\cfg fra din hjemme PC til den nye mappe på Google drev mappe.
 4. Check kommandoerne i “Autoexec.cfg”
  VIGTIGT: host_writeconfig skal være sidste kommando i filen.
 5. Launch options på CS: GO skal stå til:
  +exec Autoexec.cfg -d3d9ex -console -panorama -novid -high -tickrate 128 -freq 144 +cl_interp_ratio 1 +fps_max 0 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 cl_disablehtmlmotd 1
 6. Kør Installer.bat fra din Google drev mappe.
ALTERNATIVE LØSNINGER:

Opsætning én gang pr. PC:

 • Google Drev på hver PC opsættes til at synkronisere med C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg

Hvert medlem skal gøre følgende:

 1. Opret en ny fil “<dit gamer tag>.cfg” i klubbens Google drev mappe.
 2. Tilføj ønskede kommandoer til denne fil.
  // Jump throw
  alias "+jumpthrow" "+jump;-attack" alias "-jumpthrow" "-jump" bind "mouse4" "+jumpthrow" sensitivity "0.75" // Etc. // VIGTIG host_writeconfig
 3. Launch options på CS: GO skal stå til:
  +exec <dit gamer tag>.cfg -console -panorama -novid -high -tickrate 128 -freq 144 +cl_interp_ratio 1 +fps_max 0 +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 cl_disablehtmlmotd 1

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.