Fitnesscenter
Læs om vores fitnesscenter, som åbner d. 3. februar 2024

Tilmeld dig

Medlemsskaber

Vi tilbyder 3 forskellige medlemskaber.

Månedsabonnement 189,- pr. måned med 3 måneders binding.
Halvårsabonnement 955,- pr. halvår
Årsabonnement 1895,- pr. år

Dertil kommer et oprettelsesgebyr på 125,- som dækker den nøglebrik du får udleveret første gang du kommer i centeret. Medlemskabet og nøglebrik er personligt og må ikke overdrages til andre.
Abonnements trækning foretages hver måned. Ved opsigelse af dit medlemskab har du et varsel på
løbende måned.


Nyt betalingskort?
Så skal du ind på vores hjemmeside og logge på Mit medlemskab. Her kan du opdatere dit betalingskort. Gå under økonomifanen og vælg herunder kortoplysninger. Her kan du opdatere dine kortoplysninger. 

Har vi forgæves forsøgt at trække penge, så send en mail til kontakt@komogtraen.dk når du har opdateret dit betalingskort, så bestiller vi en ny trækning af abonnement.


Opsigelse af medlemskab
Ønsker du at opsige dit medlemskab, så skal du sende en mail til kontakt@bredballe-if.dk. Så får du en bekræftende mail tilbage med en slutdato. Opsigelsen er løbende måned, dog skal vi have opsigelsen senest 5 dage før trækningen, ellers kan vi ikke nå at standse betalingen. I dette tilfælde, så kører medlemskabet i 1 måned mere. Det er ikke en gyldig opsigelse at slette sit betalingskort via Mit medlemskab på hjemmesiden.

Tilmelding

For at blive medlem i fitnesscenteret kræver det at du har en bruger på Conventus. Er du allerede medlem af en anden afdeling i Bredballe IF fx fodbold eller gymnastik, så har du allerede en bruger på Conventus. Har du glemt din adgangskode kan du altid anmode om en ny.

Er du ny i Bredballe IF skal du oprette en bruger på Conventus. Det gør du ved at vælge det ønskede medlemsskab nedenfor og følge anvisningerne nederst i det nyåbnede vindue. Husk at tilmelde dig det ønskede medlemsskab efter oprettelsen af din Conventus bruger.

Dit medlemsskab i fitnesscenteret bliver løbende opkrævet automatisk via oplysningerne på dit betalingskort. jf. det valgte medlemsskab. 

Læs mere om de forskellige medlemskaber her.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.