Fitnesscenter
Læs om vores fitnesscenter, som åbner d. 3. februar 2024

Tilmeld dig

Udstyr i Fitnesscenter

Bredballe IF fitnesscenter er ikke verdens største, og derfor har vi gjort os meget umage med at udvælge, hvilke maskiner og udstyr vi har i centeret. Vi ønsker nemlig at gøre centeret attraktivt for så mange mennesker som muligt.

Du kan finde en liste over det udstyr, der er at finde i fitnesscenteret her.

Vi søger sponsorer til vores maskiner og andet udstyr. Ønsker du eller dit firma at støtte centeret, så kontakt endelig formand Tony Brazil på mail kontakt@bredballe-if.dk

Kontakt

Al henvendelse vedrørende fitnesscenteres bedes rettes til mail kontakt@bredballe-if.dk eller telefon +45 40 55 71 20.

Daglig leder
Mette Hjuler

Formand
Tony Brazil

Næstformand
Lisbeth Høgh

Kasserer
Thorkild Diederichsen

Tilmelding

For at blive medlem i fitnesscenteret kræver det at du har en bruger på Conventus. Er du allerede medlem af en anden afdeling i Bredballe IF fx fodbold eller gymnastik, så har du allerede en bruger på Conventus. Har du glemt din adgangskode kan du altid anmode om en ny.

Er du ny i Bredballe IF skal du oprette en bruger på Conventus. Det gør du ved at vælge det ønskede medlemsskab nedenfor og følge anvisningerne nederst i det nyåbnede vindue. Husk at tilmelde dig det ønskede medlemsskab efter oprettelsen af din Conventus bruger.

Dit medlemsskab i fitnesscenteret bliver løbende opkrævet automatisk via oplysningerne på dit betalingskort. jf. det valgte medlemsskab. 

Læs mere om de forskellige medlemskaber her.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.