Floorball
Læs om vores floorballafdeling nedenfor.

Hold

BØRN

VOKSNE

Floorball Damer

Velkommen til vores floorball hold for damer, Ladybugs

Vi er en dedikeret gruppe af damer, der er vilde med floorball, og som går op i at udvikle vores færdigheder og styrke vores samarbejde på banen. 

Vores hold fokuserer på at skabe en inkluderende og støttende atmosfære, hvor alle kan føle sig velkomne. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, er der plads til dig på holdet.

Vores træninger består af en kort opvarmning hvor alle kan få snakket om dagens begivenheder. Vi prioriterer kampe, men der vil også være fokus på tekniske færdigheder såsom boldkontrol, pasning, skud og taktisk forståelse af spillet. På banen spiller vi med intensitet og beslutsomhed, samtidig med at vi bevarer fair play-værdierne. Vi slutter af med en “tredje halvleg” i omklædningsrummet.

Ud over træninger og enkelte stævner går vi meget op i det sociale. Der bliver løbende inviteret til sociale arrangementer og flere årlige fester sammen med herreholdet.

Vi stiller alt udstyr til rådighed, så du kun skal huske indendørs sko og drikkedunk.

Vi ses til en sjov træning med høj intensitet! 

Venlig hilsen
Zara og Trine 

Træninigstid

Tid Sted Træner Kontakt
Tirsdag 20:00 - 21:00 Hældagerhallen (lille del) Zara & Trine floorball@bredballe-if.dk
Torsdag 19:30 - 20:30 Hældagerhallen (lille del) Zara & Trine floorball@bredballe-if.dk

Sæsonen for voksne starter tirsdag d. 15. august 2023 og slutter torsdag d. 20. juni 2024.

Vi holder ferie og træner ikke i efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1) og vinterferien (d. 10/2 – 16/2).

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 23/24 åbner søndag d. 6. august kl. 10.00.

Bemærk at det er muligt at tilmelde sig træning én gang om ugen eller både tirsdag og torsdag på voksenholdene.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.