Floorball
Læs om vores floorballafdeling nedenfor.

Hold

BØRN

VOKSNE

Mini bucks 6 - 8 år

Velkommen til vores nye hold, Mini Bucks 6-8 år for piger og drenge. Vores mål er at skabe en sjov og lærerig oplevelse, hvor børnene kan udvikle deres færdigheder, opbygge venskaber og dyrke glæden ved sporten.

Holdet vil lære de grundlæggende færdigheder i floorball. Herunder korrekt håndtering af staven, dribling, pasninger og skud på mål. Fordi floorball er en hurtig og bevægelsesorienteret sport, vil der også være fokus på motoriske færdigheder som løb, koordination og reaktionsevne. Dette vil alt sammen ske gennem sjove øvelser og aktiviteter. 
Sidst men ikke mindst vil der også være fokus på teamwork og samarbejde. Floorball er en holdsport, hvorfor det er vigtigt at børnene udvikler deres evne til at spille sammen som et team og støtte hinanden.

Vi vil om muligt arrangere enkelte turneringer, hvor børnene får mulighed for at anvende deres færdigheder i konkurrence med andre hold. Dette giver børnene mulighed for at opleve spændingen ved at spille kampe og opbygge holdånden endnu mere.

Det er vigtigt at bemærke, at sikkerheden altid er i fokus. Alle børn skal bære floorballbriller under træning og til kamp.

Vi stiller både stav, bolde og briller til rådighed, så børnene skal kun sørge for at have indendørs sko og drikkedunk med.

Vi glæder os til at spille med jer!

Venlig hilsen
Kristoffer & hjælpetrænerne

Træninigstid

Tid Sted Træner Kontakt
Torsdag 16:00 - 17:00 Hældagerhallen Kristoffer floorball@bredballe-if.dk

Sæsonen for vores børnehold starter torsdag d. 17. august 2023 og slutter torsdag d. 28. marts 2024.

Vi holder ferie og træner ikke i efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1) og vinterferien (d. 10/2 – 16/2).

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 23/24 åbner søndag d. 6. august kl. 10.00.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.