Floorball
Læs om vores floorballafdeling nedenfor.

Hold

BØRN

VOKSNE

Floorball herre

Velkommen til vores floorball hold for herre, Bucks

Vi er efterhånden en stor gruppe af mænd, der er vilde med floorball, og som går op i at udvikle vores færdigheder og styrke vores samarbejde på banen. 

Vi spiller med høj intensitet, hvor der også er plads til en lille diskussion omkring regler ind imellem. På holdet er der plads til alle og vi forsøger at skabe en god atmosfære, uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, er der plads til dig.

Vores træninger består af en kort opvarmning hvor alle kan få snakket dagens begivenheder igennem. Vi prioriterer kampe, men der vil også være fokus på tekniske færdigheder såsom boldkontrol, pasning, skud og taktisk forståelse af spillet. På banen spiller vi med intensitet og beslutsomhed, samtidig med at vi bevarer fair play-værdierne og plads til en lille diskussion omkring reglerne. Vi slutter af med en “tredje halvleg” i cafeteriet.

Ud over træninger og enkelte stævner går vi meget op i det sociale. Der bliver løbende inviteret til sociale arrangementer og flere årlige fester sammen med dameholdet.

Vi stiller alt udstyr til rådighed, så du kun skal huske indendørs sko og drikkedunk.

Vi ses til en sjov træning med høj intensitet! 

Venlig hilsen
Lasse og Dennis

Træninigstid

Tid Sted Træner Kontakt
Tirsdag 21:00 - 22:00 Hældagerhallen Lasse floorball@bredballe-if.dk
Torsdag 20:30 - 22:00 Hældagerhallen Lasse floorball@bredballe-if.dk

Sæsonen for voksne starter tirsdag d. 15. august 2023 og slutter torsdag d. 20. juni 2024.

Vi holder ferie og træner ikke i efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1) og vinterferien (d. 10/2 – 16/2).

Tilmelding

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.