Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD

BØRN

håndbold drenge 8 - 11 år

Holdet for drenge fra årgang 2012 og 2015, som er vilde med håndbold.

Vi vil skabe en fælles glæde ved håndbolden, ved at udfordre drengene og hæve deres niveau. Børnene bliver introduceret for de grundlæggende håndboldregler og færdigheder. Vi møder drengene på deres niveau og planlægger træningen for at sikre udvikling, samspil og teknik. Et godt fælleskab er essentielt for et godt hold.
SMIL og RØDE kinder er målet for alle træninger.

Vi tilmelder drengene i turnering, hvilket giver kampe på hverdag og weekender, dette vil kræve forældreopbakning, men vi vil lave kørsels og vaske ordninger.

Yderligere vil vi også prøve at tilmelde drengene til stævner i løbet af sæsonen. Betaling hertil vil være udover det indbetalte kontingent.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Torsdag kl. 17.30-19.00 Bredballe Idrætscenter Christine Steffen Møller Bertelsen sb@sblift.dk

Dette hold starter i uge 36 og træner helt indtil uge 25.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 23/12 – 7/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Tilmelding

Tilmeldingen til sæson 2023/2024 starter søndag d. 6. august kl. 10:00.
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vi vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først, når du får en plads.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.