Håndbold
Læs om vores håndboldafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD

BØRN

Mixhåndbold 6 -7 år

Holdet for piger og drenge fra årgang 2016 og 2017, som gerne vil spille håndbold.

Børnehåndbold skal handle om begejstring, nysgerrighed og bevægelsesglæde, deres lyst til at tage initiativ, til at gøre sig umage og til lære noget – og dét er netop udgangspunktet for dette hold.
Vi skal drible, kaste, hoppe, springe og opleve glæden ved at være fælles om håndbolden.

Børnene bliver introduceret for de grundlæggende håndboldregler og færdigheder, men vi vil også have et stort fokus på leg og sjov i træningen. Vi møder børnene på deres niveau og planlægger træningen for at sikre glæde, udvikling, samspil og teknik.
SMIL og RØDE kinder er målet for alle træninger.

Vi vil også prøve at tilmelde børnene et stævne eller to i løbet af sæsonen. Deltagelse vil være frivillig og betaling vil være udover kontingentet.

For at være med på holdet, er den en forudsætning at barnet er i stand til at deltage i træningen uden at en forældre er med eller sidder på sidelinjen.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 16.00 - 16.55 Hældagerhallen – store del Camilla og Lina annetheilgaard@hotmail.com

Holdstart onsdag d. 6/9 2023 og har afslutning d. 27/3 2024.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 23/12 – 7/1) og vinterferien (d. 10/2 – 18/2).

Tilmelding

Tilmeldingen til sæson 2023/2024 starter søndag d. 6. august kl. 10:00.
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vi vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først, når du får en plads.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.