Cykling
Læs om vores cykelafdeling nedenfor.

Hold

LANDEVEJ

MOUNTAINBIKE

Landevejscykling 28+ km/t

Holdet er for ryttere, der ønsker at køre landevej hvor der køres med 28 plus km/t i snit – holdet hvor der køres stærkt !!
Holdet er for både mænd og kvinder.

Onsdags træningen er fælles træning med små træninger der er indlagt på turen. Søndagstræningen er ligeledes en fælles træning hvor der er indlagt træning på turen.

Vi kører samlet ud / hjem og hjælper hinanden ved defekter.

Holdkaptajnen tilrettelægger træningen og sørger for sammen med hjælpekaptajnen at alle ryttere kommet samlet igennem træningen. 

Varighed på træningen er ca. 2 timer. 

Udstyr 
Der køres altid med hjelm, og tristyr må ikke benyttes. Lygter skal selvfølgelig benyttes, når der er behov for dette. Det er en god ide, at medbringe ekstra slanger, pumpe, multiværktøj og en drikkedunk.

Regler 
Vi overholder de gældende færdselsregler, og udviser respekt for den øvrige trafik. Vi kører IKKE over for rødt, men venter på alle hvis feltet bliver splittet på grund af passage af lyskryds.

Der henstilles til max 2 ryttere ved siden af hinanden, og ved smalle veje, uoverskuelige sving og bakketoppe køres der på en række.

Vi hjælper hinanden med at komme godt og sikker igennem alle træninger, ved at kommunikere under vejs. Dette kalder vi fokus på cyklen.

Vi råber op, når vi drejer 
” Højre – Venstre” 

Vi melder om trafikale forhold
“Forfra – Bagfra – Se op – Grus – Hul – Stopper”

Vi melder tilbage, hvis tempoet skal reguleres
“En ned – En op”  

Træningstider

Tid Mødested Kontakt
Onsdag 19:00 - 21:00 Hældagerhallen - foran indgangen anders@familienfranzen.dk
Søndag 10:00 - 12:00 Hældagerhallen - foran indgangen anders@familienfranzen.dk

Tilmelding

Medlemskab af Bredballe IF – Cykling koster årligt 350,00 kr. og dækker både MTB og landevejscykling.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.