Cykling
Læs om vores cykelafdeling nedenfor.

Hold

LANDEVEJ

MOUNTAINBIKE

MTB Q – Hyggeholdet

Kvindeholdet er for ryttere der gerne vil i skoven på MTB hvor der er plads til at der hygges og snakkes under træningen.

På dette hold vil holdkaptajnen lave teknisk træning / øvelser så vi udbygger de tekniske færdigheder hos den enkelte rytter.

Vi planlægger træningen så man kører mindre rundstrækninger på større stier, så ryttere på flere niveauer kan køre sammen.

Onsdags træningen er primær tekniktræning  der er indlagt på turen.
Søndagstræningen er ligeledes en fælles træning hvor der er indlagt tekniktræning på turen.

Vi kører samlet ud / hjem og hjælper hinanden ved defekter.

Holdkaptajnen tilrettelægger træningen og sørger for sammen med hjælpekaptajnen at alle ryttere kommet samlet igennem træningen. 

Varighed på træningen er ca. 2 timer. 

Udstyr 
Cykelhjelm, funktionsdygtig mountainbike, ekstra slange/pumpe, samt lygter i den mørke tid. Det kan også være en god idé med en drikkedunk.

Træningstider

Tid Mødested Kontakt
Onsdag 19:00 - 21:00 Hældagerhallen - foran indgangen anders@familienfranzen.dk
Søndag 10:00 - 12:00 Hældagerhallen - foran indgangen anders@familienfranzen.dk

Tilmelding

Medlemskab af Bredballe IF – Cykling koster årligt 350,00 kr. og dækker både MTB og landevejscykling.

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.