Æresmedlem

Bredballe IF udnævnte fredag den 8. november 2019

Niels Erik Rasmussen

som æresmedlem.

Niels Erik fik ved årets afslutningsfest overrakt klubbens æresmedlemsnål, som nu findes i 2 eksemplar, af idrætsforeningens næstformand Karin Jensen.

Niels Erik Rasmussen blev af en enig bestyrelse (han blev ikke selv spurgt) udnævnt til æresmedlem af Bredballe IF ved foreningens årsfest 8/11 2019.

Niels Erik har været en del af Bredballe IF siden han debuterede i en serie 2 kamp i 1971. Han har spillet 352 kampe for Bredballe og havde i mange år foreningens kamprekord. (Kan ses her)

I 1997 blev han formand for hele Idrætsforeningen, som er en post som han stadig er indehaver af.

Niels Erik er engageret i mange aktiviteter i foreningen: Passer cafeteriet, spiller badminton, aktiv i "klub frivillig," aktiv i onsdags gåture, bestyrelsesmedlem i Bredballe Kunstgræsbane, medlem af visionsgruppen osv.

Stort tillykke til Niels Erik og tak for de mange års indsats indtil nu.

Foreningen har desuden Jørgen "Skæg" Nielsen, som æresmedlem.

Æresmedlemmer

Bredballe IF udnævnte fredag den 7. november 2014

Jørgen "Skæg" Nielsen

som æresmedlem.

Skæg fik ved årets afslutningsfest overrakt klubbens æresmedlemsnål, som kun findes i det ene eksemplar, af idrætsforeningens formand Niels Erik Rasmussen, .

Niels Erik udnævner Skæg, som ses sammen med  Lone

Tidligere æresmedlemmer har været