Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Gymnastiklopperne

Holdet er for børn fra 4 – 6 år.
 
Vi skal lege og få udfordret motorikken.
Første del af timen vil være leg og bevægelser på gulvet. Sidste del af timen foregår på redskabsbaner, som bygges op så specifikke færdigheder indøves. Vi slutter fælles af med afslapning.
Holdet er for både piger og drenge der er klar til at gå til gymnastik uden forældre. Forældrene er velkommen til at vente i omklædningsrummet.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Tirsdag kl. 17.00 - 17.55 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Lana lana-an@hotmail.dk

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.