Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Børneyoga

Holdet er for børn fra 1. – 3. klasse.
 
Yoga balancerer nervesystemet og giver afspænding til kroppen og sindet. Desuden støtter børneyoga kropsbevidsthed, bedre søvn, følelsesmæssig udvikling og selvkontrol.
Undersøgelser viser, at børn der laver yoga og mindfulness lærer bedre, er mere rolige og glade, har nemmere ved at holde fokus og opnår større selvtillid.
Børn der lærer dette i en tidlig alder, har en god ballast med sig videre i livet og skolen.
 
Der er fokus på det hele barn og undervisningen vil være på en legende måde, hvor vi hver gang vil komme omkring både fysiske yoga øvelser, åndedrætsøvelser og mindfulness.
 
Jeg glæder mig til at give børnene en hjernepause fra alle hverdagens input og have det sjovt med yogaøvelserne imens.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Torsdag kl. 17.00 - 17.50 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Rikke lise.buhl@gmail.com

Gymnastiksæsonen 2023-2024

Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.