Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD
FORÆLDRE BARN

BØRN

SPRING

VOKSNE

Krudtuglerne

Holdet er for børn fra 4 – 6 år.
 

Vi skal lege og få udfordret motorikken.
Første del af timen vil være leg og bevægelser på gulvet. Sidste del af timen foregår på redskabsbaner, som bygges op så specifikke færdigheder indøves. Vi slutter fælles af med afslapning.

Holdet er for både piger og drenge, der er klar til at gå til gymnastik uden forældre. Forældre er velkomne til at vente i caféen..

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag 16.00 - 16.50 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Jytte lana-an@hotmail.dk

Gymnastiksæsonen 2023-2024
Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.
Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.
Se programmet her.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.