Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Hoptimisterne

Holdet er for børn fra 5 – 7 år.
 
Vi kobler redskaber og spring sammen, så der er mulighed for at brænde energi af. Der er fokus på basale springfærdigheder som øves på forskellige måder. Dermed styrkes barnets motorik og kropsforståelse.
Vi starter med en fælles opvarmingsaktivitet, derefter er der leg og spring på redskaberne med hjælp fra instruktørene. Til slut laver vi en lille aktivitet så børnene får pulsen lidt ned igen.
Bemærk at holdet er for børn uden forældre.
 
Bemærk at dette hold stadig mangler instruktør og bliver derfor kun til noget, hvis der kommer en instruktør. Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad der forventes som instruktør, kan du kontakte Lise på 40873035.
Kontigenten bliver tilbagebetalt, hvis holdet ikke starter. 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Torsdag kl. 16.00 - 16.55 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen MANGLER lana-an@hotmail.dk

Tilmelding

Tilmelding åbner søndag d. 7. august kl. 10.00
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt med holdansvarlig og aftale dette. Holdansvarlig fremgår af din  tilmeldingsbekræftelse, som du modtager pr. mail efter tilmeldingen. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.