Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD
FORÆLDRE BARN

BØRN

SPRING

VOKSNE

Hoptimisterne

Holdet er for børn fra 3 – 5 år.
 
Vi har fokus på at børnene bliver fortrolige med redskabsbanen og øver basale færdigheder.
 
Vi starter med en fælles opvarmingsaktivitet, derefter er der leg på redskaberne med hjælp fra instruktørene. Til slut laver vi en lille aktivitet så børnene får pulsen lidt ned igen.
 
Holdet er for både piger og drenge, der er klar til at gå til gymnastik uden forældre. Forældre er velkomne til at vente i caféen.
 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 17.00 - 17.50 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Toke lise.buhl@gmail.com

Gymnastiksæsonen 2023-2024
Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.
Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.
Se programmet her.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.