Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Kolbøtterne

Holdet er for forældre og børn fra 3 – 5 år.
 
Dette hold er for børn fra 3-5 år og deres voksne, der har lyst til sved på panden og en masse leg og gymnastik. Vi skal lave rytmiske lege og sanglege, afprøve forskellige måder at gå og løbe på, balancere og lave stafetter, alt sammen med fart på for både børn og voksne. I træningen bruger vi også mindre håndredskaber, ærteposer, tøndebånd, aviser, faldskærm og hvad vi ellers finder på. Hver gang sætter vi en stor bane op af gymnastikredskaber, hvor vi skal øve forskellige motoriske færdigheder. Rulle, lave kolbøtter, hoppe, hinke, kravle, rutsje, hoppe på trampolin og stå på hænder. Der er garanti for røde kinder. Vi slutter timen af med nogle rolige minutter med børne/voksen-yoga, massage eller afslapning.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Mandag kl. 16.00 - 16.55 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Marie connie_dk@hotmail.com

Gymnastiksæsonen 2023-2024

Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.