Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD
FORÆLDRE BARN

BØRN

SPRING

VOKSNE

Leg på redskaber

Holdet er for forældre og børn fra 2 – 4 år.
 
Vil I gerne gå til en sjov aktivitet sammen, hvor der er fuld fart på, så er dette hold lige noget for jer.
Vi starter op med en lille opvarmningsaktivitet, bagefter der der leg på redskaberne og vi slutter af med en lille stille aktivitet.
Som forældre forventer vi, at I hjælper med at stille banen op og rydder op bagefter.
Der kan godt være søskende på holdet med kun en forældre.
 
Husk gymnastiktøj og en vandflaske til både børn og voksne.
 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Tirsdag kl. 16.00 - 16.50 Hældagerhallen Nanna nannassvendsen@gmail.com

Dette hold træner både i den almindelige gymnastiksæson og i den ekstraordinære forårssæson. Tilmelding til holdet sker to gange årligt. Der er kun åben for tilmelding til én sæson ad gange. Hvis man ønsker at deltage i begge sæsoner, skal man altså tilmelde sig to gange.

Forårssæsonen 2024

Dette hold træner i foråret fra uge 14 til og med uge 25.
Holdet holder ferie d. 1. april, 20. maj og 5. juni.

Tilmelding

Tilmeldingen til sæson 2024-2025

Tilmeldingen åbner søndag d. 11/8 kl 10.00.

Der er stor pres på systemet denne dag og mange kommer direkte til ventelisten. Hold godt øje med din mail og evt. spam postkasse, da du får mail, når der er plads på holdet. Du har 48 timer fra du får mail til at takke ja til pladsen på holdet.

Vil du gerne have oprettet dit barn som medlem i systemet inden tilmelding åbner, kan du tilmelde holdet: Sjov søndag og profil oprettelse.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.