Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD
FORÆLDRE BARN

BØRN

SPRING

VOKSNE

Brumbasserne

Holdet er for forældre og børn fra 3 – 5 år.
 
Er du klar på søndagssjov med en masse leg, løb, hop og god musik? Er du klar til at synge, danse, balancere og klatre på redskaber? Så tag din mor, far eller bedsteforælder i hånden og kom og vær sammen med os hver søndag formiddag kl. 10.00. Vi lover en sjov og hyggelig time med masser af grin og sved på panden for både børn og voksne. 
 
Husk gymnastiktøj og en vandflaske til både børn og voksne.
 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Søndag kl. 10.00 - 10.50 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Brian & Charlotte lana-an@hotmail.dk

Gymnastiksæsonen 2023-2024
Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.
Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.
Se programmet her.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.