Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Minispringerne

Holdet er for børn fra 5 – 7 år.
 
Vi kobler redskaber og spring sammen, så der er mulighed for at brænde energi af. Der er fokus på basale springfærdigheder som øves på forskellige måder. Dermed styrkes barnets motorik og kropsforståelse.
 
Vi starter med en fælles opvarmingsaktivitet, derefter er der leg og spring på redskaberne med hjælp fra instruktørene. Til slut laver vi en lille aktivitet så børnene får pulsen lidt ned igen.
 
Bemærk: Børnehold uden forældre

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Tirsdag kl. 17.00 - 18.20 Hældagerhallen Line, Malou, Nanna nannassvendsen@gmail.com

Gymnastiksæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Tilmelding

Tilmelding til sæsonen 23/24 er åben.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt med holdansvarlig og aftale dette. Holdansvarlig fremgår af din  tilmeldingsbekræftelse, som du modtager pr. mail efter tilmeldingen. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.