Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Minispringerne

Holdet er for børn fra 0. – 2. klasse.
 
Dette er holdet for dig som gerne vil lære at stå på hovedet, på hænder, lave flotte ruller og slå vejrmøller og måske endda saltoer. Vi skal også lege og lave små serier/ danse til musik.
Vi vil i løbet af året arbejde med at få grundteknikken i springgymnastik på plads. Dette er vigtigt for at man kan udvikle sig som springgymnast. Det handler også om at vi bliver fortrolig med redskaberne.
Vi skal arbejde med baner, lege, serier og meget mere men vigtigst af alt skal vi have det sjovt og grine imens vi lærer.
Ta’ din ven/veninde i hånden og så ses vi i hallen. Holdet er for børn uden forældre.
Vi glæder os til at se jer.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Manddag kl. 16.00 - 16.55 Hældagerhallen Christina & Mette F bredballeif.gymnastik@gmail.com

Tilmelding

Tilmelding åbner søndag d. 7. august kl. 10.00
Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt med holdansvarlig og aftale dette. Holdansvarlig fremgår af din  tilmeldingsbekræftelse, som du modtager pr. mail efter tilmeldingen. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.