Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD
FORÆLDRE BARN

BØRN

SPRING

VOKSNE

Tumlingerne

Holdet er for forældre og børn fra 1,5 – 3 år.
 

Kom og vær med til at lege, danse, løbe, hoppe, klatre, trille og have det sjovt.

Timen er bygget op med elementer og gentagelser fx sanglege, motoriklege, redskabsbaner, gymnastik og en masse andet sjov, der skaber en forudsigelig og genkendelig time tilpasset tumlingealderen.

Barnet skal kunne gå selv for at være med på holdet.

Husk gymnastiktøj og en vandflaske til både børn og voksne.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Torsdag kl. 16.00 - 16.55 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Amalie nannassvendsen@gmail.com

Gymnastiksæsonen 2023-2024
Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.
Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.
Se programmet her.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.