Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÆLDRE BARN

BØRN

LEG OG SPRING

SPRING

VOKSNE

Drengetons 1. - 3. klasse

Velkommen til vores sprit nye springhold. Holdet er for drenge i 1.-3. klasse, som har lyst til at give den fuld gas i vores nye springhal. Vi laver sjove lege, bruger springgraven, lære at lave saltoer, hopper på trampoliner, tonser rundt på fede baner med masser af aktiviteter.

Tag din kammerat med og sammen kan vi få nogle seje timer i Bredballe Idrætscenter.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 16.15 - 17.30 Bredballe Idrætscenter - Hal 2 (springhal) Heino, Jakob & Henning Heinoklemmen@hotmail.com

Start: onsdag d. 21. februar. Sidste træning: onsdag d. 19. juni.
Ferie: onsdag d. 27/3 og 5/6

Holdet deltager ikke i gymnastikopvisningen i foråret.

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 2024-2025 åbner søndag d. 11/8 kl 10.00.

Der er stor pres på systemet denne dag og mange kommer direkte til ventelisten. Hold godt øje med din mail og evt. spam postkasse, da du får mail, når der er plads på holdet. Du har 48 timer fra du får mail til at takke ja til pladsen på holdet.

Vil du gerne have oprettet dit barn som medlem i systemet inden tilmelding åbner, kan du tilmelde holdet: Sjov søndag og profil oprettelse.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.