Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Kvindeholdet 25+ Sommergymnastik

Har du lyst til at bevæge dig til lækker musik?
Vil du gerne holde formen ved lige eller elsker du bare den rytmiske gymnastik, er dette holdet for dig.

Vi vil arbejde med den rytmiske grundgymnastiks elementer som sving, tyngde, balance, styrke og meget mere. Formålet med holdet er at have det sjovt og legende tilgang til grundgymnastikken.
Hver træning bliver med fokus på et bestemt område indenfor grundgymnastikken som vil munde ud i en kort sekvens.

Holdet her giver dig muligheden for at blive en del af et fantastisk fællesskab og snuse til, hvad det vil sige at lave opvisningsgymnastik. Efter sommerferien laves dette hold som et opvisningshold i Bredballe IF og vil deltage i flere opvisninger herunder Landsstævne i Vejle.

Holdet starter onsdag d. 10/4 og slutter 19/6. Ferie onsdag d. 5/6

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 19.30 - 21.00 Bredballe Idrætscenter - Hal 2 (springhal) Mette F & Melissa flinkmette@gmail.com

Gymnastiksæsonen 2023-2024

Alle vores gymnastikhold starter den almindelige sæson i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.