Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÆLDRE BARN

BØRN

LEG OG SPRING

SPRING

VOKSNE

Kvindeholdet 25+ Sommergymnastik

Har du lyst til at bevæge dig til lækker musik?
Vil du gerne holde formen ved lige eller elsker du bare den rytmiske gymnastik, er dette holdet for dig.

Vi vil arbejde med den rytmiske grundgymnastiks elementer som sving, tyngde, balance, styrke og meget mere. Formålet med holdet er at have det sjovt og legende tilgang til grundgymnastikken.
Hver træning bliver med fokus på et bestemt område indenfor grundgymnastikken som vil munde ud i en kort sekvens.

Holdet her giver dig muligheden for at blive en del af et fantastisk fællesskab og snuse til, hvad det vil sige at lave opvisningsgymnastik. Efter sommerferien laves dette hold som et opvisningshold i Bredballe IF og vil deltage i flere opvisninger herunder Landsstævne i Vejle.

Holdet starter onsdag d. 10/4 og slutter 19/6. Ferie onsdag d. 5/6

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 19.30 - 21.00 Bredballe Idrætscenter - Hal 2 (springhal) Mette F & Melissa flinkmette@gmail.com

Dette hold træner både i vintersæsonen og i den ekstraordinære forårssæson. Tilmelding til holdet sker to gange årligt, hvis man ønsker at deltage i begge sæsoner.

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 2024-2025 åbner søndag d. 11/8 kl 10.00.

Der er stor pres på systemet denne dag og mange kommer direkte til ventelisten. Hold godt øje med din mail og evt. spam postkasse, da du får mail, når der er plads på holdet. Du har 48 timer fra du får mail til at takke ja til pladsen på holdet.

Vil du gerne have oprettet dit barn som medlem i systemet inden tilmelding åbner, kan du tilmelde holdet: Sjov søndag og profil oprettelse.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.