Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

Kvindeholdet 25+

Lugter den gamle cirkushest savsmuld i manegen eller er du helt grøn, men har lyst til at røre dig og stifte bekendtskab med den rytmiske gymnastik? Så er dette opvisningshold noget for dig.

Kvindeholdet er et nyopstartet hold i Bredballe IF, hvor vi vil arbejde med grundgymnastikkens mange elementer som sving, hop, jazz, forflytninger over gulv, håndredskaber mm.

Det er holdet for både den erfarne gymnast, men også for dig som nybegynder. Der bliver lavet serier i forskellige niveauer, så alle kan være med og sammen kan vi lave en fed opvisning.

Der vil være mulighed for, at man i løbet af sæsonen vil kunne være med til at sætte præg på gymnastikken, hvis man brænder for det eller har en god idé.

Samtidig med at vi skal lære serier og at stå skarpt til en opvisning, er det også vigtigt, at vi får sved på panden og får rørt lattermusklen, hvor der også vil være lagt op til forskellige sociale arrangementer samt enkelte weekendtræninger i foråret.

Det planlægges, at holdet deltager i 2-3 opvisninger. Der må derfor påregnes ekstra udgifter til opvisningstøj.

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Onsdag kl. 19.30 - 21.00 Kirkebakkeskolens gymnastiksalen Mette F flinkmette@gmail.com

Gymnastiksæsonen starter i uge 35 og slutter i uge 12.

Gymnastikopvisning for sæsonen 23/24 er lørdag d. 9/3.

Ferieperioder uden træning er efterårsferien (d. 14/10 – 22/10), juleferien (d. 20/12 – 2/1), vinterferien (d. 10/2 – 16/2) samt d. 10/3.

Tilmelding

Tilmelding til sæsonen 23/24 er åben.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt med holdansvarlig og aftale dette. Holdansvarlig fremgår af din  tilmeldingsbekræftelse, som du modtager pr. mail efter tilmeldingen. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.