Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÅRSHOLD
FORÆLDRE BARN

BØRN

SPRING

VOKSNE

Pigefræs 7 - 10 år

Velkommen til vores sprit nye forårshold kun for piger. Holdet er for piger i alderen 7 – 10 år, som har lyst til at give den fuld gas i vores nye springhal.

Vi varmer op, leger sjove lege, bruger springgraven, hopper på trampoliner og tonser rundt og bruger vores krop. Vi arbejder også med grundgymnastikkens springteknikker, så vi får gode forudsætninger for at kunne udvikle vores spring.
 
Kom og giv den gas med os og få nogle sjove timer med dine veninder.
 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Mandag kl. 16.15 - 17.30 Bredballe Idrætscenter - Hal 2 (springhal) Mette F & Cenette Mette Flink flinkmette@gmail.com

Opstart: mandag d. 8/4
Ferie: mandag d. 20/5
Sidste træning: mandag d. 17/6

Holdet deltager ikke i gymnastikopvisningen i foråret.

Tilmelding

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.