Gymnastik
Læs om vores gymnastikafdeling nedenfor.

Hold

FORÆLDRE BARN

BØRN

LEG OG SPRING

SPRING

VOKSNE

Minispringerne - Forår

Holdet er for børn fra 5 – 7 år.
 
Vi kobler redskaber og spring sammen, så der er mulighed for at brænde energi af. Der er fokus på basale springfærdigheder som øves på forskellige måder. Dermed styrkes barnets motorik og kropsforståelse.
 
Vi starter med en fælles opvarmingsaktivitet, derefter er der leg og spring på redskaberne med hjælp fra instruktørene. Til slut laver vi en lille aktivitet så børnene får pulsen lidt ned igen.
 
Bemærk: Børnehold uden forældre
 

Træningstid

TID STED TRÆNER KONTAKT
Tirsdag kl. 17.30 - 18.20 Bredballe Idrætscenter Freja, Line, Malou, Andreas & Nanna nannassvendsen@gmail.com

Forårssæsonen 2024

Dette hold træner i foråret fra uge 14 til og med uge 25.

Minispringerne træner både i den almindelige gymnastiksæson og i den ekstraordinære forårssæson. Tilmelding til holdet sker to gange årligt. Der er kun åben for tilmelding til én sæson ad gange. Hvis man ønsker at deltage i begge sæsoner, skal man altså tilmelde sig to gange.

Tilmelding

Tilmeldingen til sæsonen 2024-2025 åbner søndag d. 11/8 kl 10.00.

Der er stor pres på systemet denne dag og mange kommer direkte til ventelisten. Hold godt øje med din mail og evt. spam postkasse, da du får mail, når der er plads på holdet. Du har 48 timer fra du får mail til at takke ja til pladsen på holdet.

Vil du gerne have oprettet dit barn som medlem i systemet inden tilmelding åbner, kan du tilmelde holdet: Sjov søndag og profil oprettelse.

Er der venteliste på drømmeholdet, så tilmeld gerne holdet alligevel så vi kan se du gerne vil på, og vil arbejde på en løsning. Betalingen trækkes først når du får en plads.

Vi oplever stor tilslutning til vores hold, hvorfor tilmelding er nødvendigt før du kan deltage på et hold, altså desværre ingen mulighed for prøve træning. Viser det sig, at holdet ikke er noget for dig, refundere vi kontingent indenfor de første 14 dage efter sæsonstart. Du skal selv tage kontakt til Lise på lise.buhl@gmail.com og aftale dette. 

Er du allerede medlem af BIF og har brug for at rette dine personlige oplysinger fx. ny mail eller nyt betalingskort, kan du logge ind i vores underliggende system Conventus og rette dine oplysninger her.

Når der tilmeldes på børnehold, er det barnets navn og fødselsdato der skal skrives – ikke forældrenes.

Man skal være indmeldt for at en ordre sættes i gang. Hvis det er under 12 måneder siden du sidst bestilte pålægges et gebyr på kr. 50.- Årsagen til dette er at Bredballe IF yder et tilskud til køb af tøj, men kun hvert andet år.